Pan Sławek (1) Dostałam numer do pana Sławka na jazdy dodatkowe . Jestem bardzo zadowolona... Ola POLECAM !!!!!!!! (1) Moja poniższa opinia dotyczyła oczywiście instruktora - Tomka.P. - włosy... EWELINA pan Andrzej Przytuła (1) Jestem bardzo zadowolona,jezdziłam 6 godzin z tym instruktorem i przez ten... Martyna
Polacam (1) Konkretne i przydatne uwagi. Profesjonalna wyrozumiała kadra. Zdałem za... Łukasz Claudia - opinia (1) Szczerze polecam ten ośrodek, szczególnie jazdy u Pana Sławka, to bardzo... Claudia Lepiej trafić nie można. (3) Pierwsze kroki jako kierowca(uczeń) zrobiłem w tej szkole.Z czego jestem... Roman S. Prawo Jazy (1) Polecam szkolę, szczególnie jazdy u p.Sławka :) Zdałam za pierwszym razem... Agnieszka Wiśniewska Bardzo polecam (1) Polecam jazdy u Pana Sławka. Porządny człowiek, ma podejście do ludzi,... Paweł Jazdy z Andrzejem - bezcenne! (1) Trafiłam tu po innej szkole, trzech niezdanych egzaminach i trochę już bez... Ula Gorąco polecam !!! (1) Polecam wszystkim szkołę - pełen profesjonalizm!! Pan Sławek Pecko zdołał... Marta Pełen profesjonalizm. (1) Polecam każdemu kto dopiero zamierza rozpocząć naukę, jak i tym, którzy już... Michał W. :) (1) Polecam dzisiaj 26 lipca miałem egzamin zdałem za pierwszym razem:) Polecam... Tomek Polecam!! (1) Dzisiaj tj. 17 czerwca miałam egzamin, było to moje piąte podejście.ZDAŁAM!!... D.Lider POZYTYW (1) Polecam każdemu lekcje nauk jazdy z Panem Sławkiem. Po wyjeżdżeniu 40 godzin... Krzysztof Super (1) Kilka godzin dokupionych u Pana Andrzeja pozwoliło mi zdać prawo jazdy... Dorota P. Kategoria B (1) Zdałem za pierwszym razem!!! Polecam szkołę, pełen profesjonalizm. Uczył mnie... Filip Aż miło polecić innym :) (1) Do szkoły Pana Andrzeja i Sławka Packo trafiłam z polecenia po skończeniu... Ewa opinia (1) POLECAM WSZYSTKIM TEN OŚRODEK ! Instruktorzy naprawde dobrze przygotowuja do... Paulina sławek pecko i andrzej przytuła (1) ja swoje slowa podziekowania chciałam głównie skierowac do najfajniejszego... ASIA Polecam pana Sławka (1) Nauczył mnie myśleć na drodze. Jest osobą rzetelną, słowną. Szanuje czas i... grazyna