Bardzo dobry lekarz! (1) Doktor Chmielewski poprowadził moją ciążę. Zawsze odpowiadał na wszelkie... Renata Kajda Gabi - opinia (1) bardzo sympatyczny lekarz a przy okazji dobry specjalista. Gorąco polecam... Gabi Polecam (1) Długo szukałam lekarza któremu mogłabym zaufać Obecnie jestem w pierwszej... Malusia
meg - opinia (1) Już podczas pierwszej wizyty zaskarbił sobie moją sympatię i mam nadzieję, że... meg sylwia - opinia (1) dziewczyny!duzo stresu przed wizyta, ale szybko okazało się,że to cudowny... sylwia elajza - opinia (1) Bardzo troskliwy i opiekunczy, a jednoczesnie rzeczowy, ofiarny i bardzo... elajza ania - opinia (1) polecam! ania Wspaniały lekarz (1) Pan doktor Piotr Chmielewski jest bardzo dobrym, sympatycznym, miłym,... Hanna Eternity - opinia (1) Uwazam, ze z czystym sumieniem moge polecic tego lekarza. Eternity Wspaniały lekarz (1) do dra Chmielewskiego trafiłam 5 lat temu. Prowadził moją 1 ciążę-wszystko... koala aniast - opinia (1) Prawdziwy doktor Judym naszych czasów aniast