POKO zmienia wyniki wyborów w Polsce

W trosce o najwyższą jakość demokracji w Polsce, przedstawiciele POKO zapowiadają zgłoszenie protestów wyborczych do SN, aby ten sprawdził, ilu głosujących na POKO jest na tyle głupich, ze nie wie, gdzie swój krzyżyk postawić.
https://fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-parlamentarne-2019/aktualnosci/news-piotr-borys-ko-zapowiada-zlozenie-protestow-wyborczych,nId,3289335

Ja popcornu nie przygotowałem, bo go nie lubię ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: POKO zmienia wyniki wyborów w Polsce

Napisz coś na temat protestow PIS. Napisz coś o zmianach jakie PiS wprowadził by móc fałszować wybory I rozstrzygać protesty przy pomocy swoich ludzi w SN, napisz coś o zmianie prawa przed wyborami, pozwalającymi zamknąć postępowanie w sprawie Kaczyński developer.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Badylak wsiada do swojej czerwonej bmki z lat 90-tych, po 30 minutach silnik odpala, potem jedzie (klimy brak) na stację, tankuje za 5 dyszek, ogląda dookoła dobre auta (warte więcej niż 1000 zł a nawet więcej niż 10.000 zł), potem po pracy w domu starców wraca do swojej rudery, siada przed kompem i daje upust swojej frustracji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...