Wszystko SUPER (1) Posiadam duże 4-pok mieszkanie. Pan Daniel dokonał szczegółowego obmiaru... Adrian Polecam ! (1) Usługa bardzo dobrze wykonana, szybko, sprawnie. Duży wybór struktur i... Dominika Plisy z Pol-Blinds (1) Szybki czas realizacji zamówienia w przypadku plis, które zamawiałam. Bogata... AFV
Serdecznie polecam firmę POL-BLINDS :) (1) Fachowo, sprawnie i solidnie ! Pilsy są bardzo dobrej jakości, kupione za... Kama POLECAM !!! (1) Polecam każdemu - żaluzję piękne. Pan wyjaśnił mi oraz pokazał na częściach... Andrzej Bardzo pozytywna opinia nt firmy POL-BLINDS (1) Firma POL-BLINDS oferuje żaluzje bardzo wysokiej jakości. Posiada szeroki... Izabella Nie polecam, drogo. (1) Firma droga,posrednik,lepiej kupic u producenta,nizsza cena i gwarancja ze... pawel Plisy (1) Bardzo krótki czas oczekiwania i konkurencyjne ceny - zbierałam oferty od 3... Ola Polecam! (1) Szczerze polecam firmę - szybka i skuteczna realizacja, piękny efekt końcowy... Marta Rolety (1) Polecam każdemu firmę Pol-Blinds, pełen profesjonalizm, ceny konkurencyjne,... Jacek Baaaaardzo polecam !! (1) Po nieudanej realizacji serwisu z inna firma "X" pan Daniel wkroczył do... Agnieszka Zdecydowanie polecam, bardzo bardzo jak nie wiem co :) (2) Ach, co tu dużo pisać :) Super. Firma wybrana z przypadku, a okazała się... Olga Polecam!!! (1) Gorąco polecam firmę Pol-Blinds!Bardzo szybka reakcja na zapytanie, do tego... Beata Polecam (1) Szybka reakcja na zapytanie, wspaniała oferta, krótki czas realizacji, montaż... Joanna Polecam (1) Serdecznie Polecam. Dobra cena jakość rolet oraz sama obsługa na bardzo... Barbara Żaluzje dzień-noc bez zarzutu (1) Co tu dużo pisać, zadowoleni klienci. m Polecam (1) Polecam!!!! Aga mycha73 - opinia (1) Firma zetelna godna polecenia.Fachowe doradztwo,montaz bardzo dobry kontakt. mycha73 Rolety - polecam (1) Bardzo dobre rolety marki Anwis oraz profesjonalny montaż Pana Daniela.... Piotr K. Polecam!!!! (1) Serdecznie polecam firme Pol-Blinds!!!! Karolina