Według mnie OSK AS to najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście. Kurs teoretyczny był przeprowadzony bardzo sprawdzanie,podawane były same konkrety i treści, które szybko zapadały w pamięć, dzięki czemu nauka w domu była bardzo ograniczona, ponadto materiały, które dostaliśmy do nauki były wyczerpujące i klarowne, dzięki czemu zdanie teorii to była pestka. Jeśli chodzi o kurs praktyczny, było jeszcze lepiej. W nauce jazdy pomagł mi pan Michał, którego nie zastąpiłabym nikim innym. Już na pierwszej jeździe wyjechaliśmy na miasto, dzięki czemu od samego początku czułam się pewnie w samochodzie. Z każdą lekcą było coraz lepiej, pan Michał cierpliwie tłumaczył każdy błąd i wałkował ze mną kolejne trasy egzaminacyjne. Miałam wrażenie, że każda kolejna godzina lekcji robiła ze mnie prawdziwego kierowce. Przed rozpoczęciem lekcji prawa jazdy, chciałam dostać instruktora, który będzie kompetentny i bez zdenerwowania poprowadzim mnie wprost do pozytywnego egzaminu prawa jazdy...i tak też się stało, już po pierwszym egzaminie praktycznym wyszłam z kartką, na której widniał napis: pozytywny, a to wszystko dzięki panu Michałowi ;)