Prostowanie Keratynowe Gdańsk (1) Szukałam informacji na temat prostowania keratynowego w Gdańsku min. tutaj a... Mariola Rozczarowanie (2) Zachęcona opiniami zadzwoniłam we wtorek(10.09)aby umówić się na wizytę.Pan... ania super (2) to była moja pierwsza wizyta, wrażenia b. pozytywne, podziękowania dla p.Ady... kasia
Krzysztof najlepszym fryzjerem w Trójmieście! (2) Krzysztof wie, jak wydobyć piękno kobiety! Polecam wszystkim Krysia na 2 (2) Zachęcona wspaniałymi opinia o fryzjerach udałam się do salonu, po... Niezadowolona super !!!!!!!!!!! (2) Polecam każdemu kto kiedyś zawiódł się na usługach fryzjerskich i poszukuje... Martyna Polecam Panią Martę. (2) Polecam z całym sercem to miejsce. Chodzę do Pani Marty od kilku lat. Niczym... Rusałka Polecam Krzysztofa - EXTRA!!! (2) Serdecznie polecam ten klub fryzjerski. Jestem bardzo zadowolona z efektu... Iga klimatycznie i profesjonalnie (1) Kolejna udana wizyta w klubie Prive. Fantastyczna obsługa, profesjonalne... joanna super miejsce (1) Po raz kolejny wyszłam z PRIVE przedewszystkim z mega modna fryzura jak i... agnieszka Marta królowa & mistrz ! (2) Nie znam lepszego fryzjera w Trójmieście niż Marta, a byłam już w wielu.... Ewelina K. Pan Krzysztof (2) Od wielu lat chodze do Pana Krzysztofa , jeszce nigdy nie zdarzylo mi sie... Barbara Polecam Pana Piotra (2) Zachęcona opiniami na stronie salonu, postanowiłam go odwiedzić. Obsługa... Ania POLECAM PIOTRA : ) (2) Gorąco polecam Pana Piotra , kolor+ cięcie REWELACJA , koleżanki nie... AGNIESZKA PRIVE Club Fryzjerski (2) Najlepszy salon w trójmieście, ponieważ pracują tam doświadczone osoby, pełne... Ewelina SUPER! (2) Jeżeli znudziła Ci się Twoja fryzura, nie masz pomysłu na siebie lub masz go... GOSIA Mistrzostwo (2) PRIVÉ Club Fryzjerski i p.Krzysztof to podstawa mojego dobrego samopoczucia.... Lidia Najlepszy salon w całym województwie! (2) Chciałbym serdecznie zachęcić do skorzystania z usług PRIVE. Jestem... Marcin Ewa - opinia (2) Dołączam do grona zadowolonych klientek :-))) Osobiście polecam Pana Piotra.... Ewa Najlepsza fryzjerka- MARTA (2) Jesli ktos szuka fryzjera, który słucha życzeń klienta- to właśnie Marta. Nie... Aga