Kasia - ocena (1) Bardzo dobra współpraca sprawnie, konkretnie i zero nerwówki. Wszystko... Kasia Mir - ocena (1) Profesjonalnie i sprawnie sprzedałem mieszkanie. Szczególnie polecam Panią... Mir Magda - ocena (1) Polecam współpracę z tą agencją. Profesjonalne i rzetelne podejście do... Magda
Marek Ramczykowski - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi sprzedaży domu poprzez agencje oraz jej... Marek Ramczykowski Oliwia - ocena (1) Na początku podchodziłam do współpracy z agencją z dystansem, bo słyszałam... Oliwia Wiktor D - ocena (1) Miałem obawy przed wynajmem mieszkania przez agencję ale Partnerzy pokazali,... Wiktor D Andrzej - ocena (1) Na tle innych firm znacznie większa ilość klientów, no i ostatecznie... Andrzej Tomasz - ocena (1) sprawnie i profesjonalnie Tomasz Magda - ocena (1) Wszystko ok. Dobry kontakt z pośrednikiem. Magda A.K. - ocena (1) Współpraca przebiegła bardzo sprawnie. Pani Karolina była konkretna, pomocna... A.K. marcel - ocena (1) Dzięki panu Skrzypczakowi udało mi się sprzedać mieszkanie szybciej niż... marcel Jolanta i Johann - ocena (1) Bardzo profesjonalna,mila i sumienna Obsuga klienta . Jestesmy zadowoleni i z... Jolanta i Johann Izabela - ocena (1) Polecam. Profesjonalna, miła, rzetelna i skuteczna obsługa. Izabela Miłosz Czarnecki - ocena (1) Pan Kamil z Partnerzy Nieruchomości pomógł mi znaleźć idealne mieszkanie do... Miłosz Czarnecki Julian - ocena (1) Szybka reakcja, dobry przepływ informacji, fajna energia w zespole :)... Julian Katarzyna - ocena (1) Byłam stroną sprzedającą nieruchomość. Moja opinia o pani Justynie: Świetny... Katarzyna Hanna i Marek - ocena (1) Super kontakt, szybka sprzedaż mieszkania i wszystko dopięte na tip-top.... Hanna i Marek Michał - ocena (1) Kompetentna i sprawna obsługa Michał Olga - ocena (1) Pełen profesjonalizm od pierwszego kontaktu. Transakcja kupna mieszkania... Olga G i M - ocena (1) Pan Grzegorz Skrzypczak z firmy Partnerzy pomógł nam sprzedać mieszkanie. W... G i M