Patryk - ocena (1) To prawdziwi specjaliści od nieruchomości: od przygotowania oferty, przez... Patryk jutek - ocena (1) Współpraca z Panią Wojtiuk była czystą przyjemnością. Zawsze miała plan i... jutek Martyna W - ocena (1) Na szczęście trafiłam na Krystiana Micewicza, który już po pierwszej rozmowie... Martyna W
Anna - ocena (1) Witam, agencja Partnerzy Nieruchomości towarzyszyła mi przy sprzedaży... Anna Adrian - ocena (1) Zależało nam na dyskretnej i sprawnej sprzedaży nieruchomości. Justyna N... Adrian Alan - ocena (1) Mieliśmy przyjemność współpracy z kilkoma biurami na terenie Trójmiasta, ale... Alan Magda Blonska - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z agencją. Proces sprzedaży... Magda Blonska Krom Małgorzata,Ryszard. - ocena (1) Profesjonalne podejście do tematu, duża pomoc w załatwieniu dokumentów.Szybki... Krom Małgorzata,Ryszard. Matylda - ocena (1) Pan Tomasz P. zajmował się zarówno sprzedażą naszego mieszkania jak i... Matylda Julian - ocena (1) Zgłosiłem się do Damiana K bo zależało mi na szybkim wynajęciu mieszkania i... Julian KS - ocena (1) Jacek Gryś zajął się absolutnie wszystkim od sesji zdjęciowej po formalności... KS Robert R - ocena (1) To tutaj pomogli mi kupić moje pierwsze mieszkanie i nie wiem co bym bez nich... Robert R kamek - ocena (1) Nie spodziewałem się że sprzedaż mieszkania może być aż tak szybka. Pan... kamek Tamara - ocena (1) Zgłosiłam się do Pani Anety Kani z polecenia znajomych i nie żałuję! :) Od... Tamara Mateusz K. - ocena (1) Dziękuję za profesjonalne doradztwo kredytowe Pani Ani Hincy. Doceniam jej... Mateusz K. Krystyna Nowosad - ocena (1) Od lat wspólpracuje z Panem Sebastianem super kontakt , pełen profesjonalizm,... Krystyna Nowosad erwin - ocena (1) Nie ukrywam, że byłem sceptyczny bo wcześniej miałem kiepskie doświadczenia z... erwin Aśka K - ocena (1) Współpraca z agencją Partnerzy Nieruchomości to czysta przyjemność :) Andrzej... Aśka K Ewa - ocena (1) Wielokrotnie korzystałam z pomocy Pana Bartka z biura Partner Nieruchomości.... Ewa Maria - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, znajomość rynku, zaangażowanie i pomoc... Maria