assasa - ocena (1) Pełen profesjonalizm przy sprzedaży domu. Pani Marzena zadbała o każdy detal... assasa sokolowsky - ocena (1) Pani WOlska to świetna agentka nieruchomości a zakup mieszkania z nią był... sokolowsky jagoda - ocena (1) Zakup domu z Panem Kossakiem był naprawdę dobrze poprowadzony. Wiedział,... jagoda
Witild - ocena (1) Z pelnym przekonaniem polecam posrednictwo nieruchomosci Tyszkiewicz Ewa... Witild Bartłomiej - ocena (1) Pan Mateusz Dąbrowski to profesjonalista top of the top. Nikt nie zna rynku... Bartłomiej Marcel - ocena (1) ja nie szukałem miłego agenta, tylko kogoś kto zna nieruchomości i umie... Marcel anka - ocena (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła sprawnie i w dobrej cenie. Pan Liberski spisał... anka dominika - ocena (1) Na początku podchodziłam do współpracy dość ostrożnie, ale szybko się... dominika M. lipka - ocena (1) Cały proces sprzedaży mieszkania przebiegł spokojnie i bez niespodzianek. Pan... M. lipka Rurka - ocena (1) Pani Chmielewska doskonale zna lokalny rynek nieruchomości. Już na starcie... Rurka Szymanski - ocena (1) Współpraca przebiegła bez zbędnych komplikacji.Pani Katarzyna byla dostępna,... Szymanski Wojtek - ocena (1) Dopiero przy współpracy z partnerami zobaczyłem jak dużą różnicę robi... Wojtek Tomasz - ocena (1) Agencja nieruchomości Partnerzy pozytywnie mnie zaskoczyli organizacją. U... Tomasz Arti - ocena (1) Pan Rodziewicz to agent, który naprawdę rozumie nieruchomości i to nie tylko... Arti s.z. - ocena (1) Jeśli chodzi o nieruchomości to Piotr Wrzuś naprawdę zna się na rzeczy.... s.z. Pati g - ocena (1) Mi kupno mieszkania zwykle kojarzy się z chaosem, stresem i ciągłymi znakami... Pati g elwira s - ocena (1) Z Krystianem Micewiczem nie było zgadywania ani pustych obietnic. Była za to... elwira s Edyta z Gdyni - ocena (1) Dziękuję Panu Kamilowi za pomoc w znalezieniu najemców mieszkania. Pan Kamil... Edyta z Gdyni Edyta z Gdyni - ocena (1) Dziękuję Panu Kamilowi za pomoc w znalezieniu najemców mieszkania. Pan Kamil... Edyta z Gdyni marcin - ocena (1) Współpraca z Agencją nieruchomości Partnerzy pokazała mi jak powinna wyglądać... marcin