Agnieszka z - ocena (1) Agencja działa konkretnie, uczciwie i zapewnia wsparcie na każdym etapie. Agnieszka z kajtekkkk - ocena (1) Agent Grzesiek SKrzypczak bardzo pomógł mi przejść przez wszystkie... kajtekkkk Katarzyna - ocena (1) Pan Rafał Cisz okazał się pośrednikiem, na którym naprawdę można polegać. Był... Katarzyna
Ina - ocena (1) Kupno mieszkania | Współpraca z Panem Kamilem z biura Partnerzy okazała się... Ina Kacper - ocena (1) Pan Damian K to agent który działał konkretnie, bez przeciągania i... Kacper Zuzanna - ocena (1) Agent, z którym pracowałam, wykazał się ogromnym zaangażowaniem. Dostawałam... Zuzanna Beata - ocena (1) Agencja a raczej jej pracownik Pan Kamil Pawłowski pracował z nami zarówno... Beata Sylwia - ocena (1) Agencja pracuje sprawnie i odpowiada na wiadomości praktycznie od razu. Mają... Sylwia Mosk I - ocena (1) Agencja Partnerzy działa bardzo sprawnie i profesjonalnie. Od samego początku... Mosk I Marcin Sz - ocena (1) Pan Heller świetnie poprowadził całą transakcję i jasno tłumaczył każdy krok;... Marcin Sz Elżbieta - ocena (1) Pełny profesjonalizm od początku do końca. Partnerzy zdecydowanie wyróżniają... Elżbieta patryk - ocena (1) Współpraca z moim agentem, Panem Danielem,była naprawdę bezproblemowa. Od... patryk Dorota T. - ocena (1) Bardzo polecamy Panią Katarzynę! Od początku czuliśmy się bardzo... Dorota T. Małgorzata Pranszke - ocena (1) Pan Rafał Strzyżewski- pośrednik: godny polecenia. Bardzo zaangażowany,... Małgorzata Pranszke Kaja - ocena (1) Dzięki Partnerom sprzedaż przebiegła w ekspresowym tempie. Pan Majewski... Kaja Dar mil - ocena (1) Pan Liberski pomógł mi znaleźć najemcę na mieszkanie w Gdańsku. Byłem pod... Dar mil Samborsky - ocena (1) Współpraca z panią Marzeną Kuczek była w 100% profesjonalna. Wszystko zawsze... Samborsky marek i inez - ocena (1) Pan Pawłowski wszystkim się zajął: od przygotowania oferty, przez... marek i inez Anastazja - ocena (1) Współpraca z Anetą Zarzycką przebiegła bardzo sprawnie. Pani Aneta zawsze... Anastazja Popo - ocena (1) Przy sprzedaży mieszkania bardzo zależało mi na czasie. Pan Dettlaff od... Popo