Blanka - ocena (1) Dziękuję, za wspaniałą współpracę przy pomocy sprzedaży mieszkania. Juz poraz... Blanka bizon - ocena (1) Bezpretensjonalny, zaangażowany i zorientowany w temacie - taki był Mateusz... bizon Iwonka - ocena (1) Bardzo polecam Wiktorię W - doskonały kontakt, zaangażowanie i znajomość... Iwonka
Oliwa Piątkiewicz - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić Pana Kamila Pawłowskiego z biura nieruchomości... Oliwa Piątkiewicz Adrianna K - ocena (1) Polecam agencję. Udana współpraca. Pan Daniel bardzo profesjonalny i... Adrianna K maciej k - ocena (1) Marek Kuczek prowadził nas przez sprzedaż mieszkania krok po kroku. Dużo... maciej k Jessica - ocena (1) Kontakt z Panią Patrycją to czysta przyjemność. Rzadko spotyka się kogoś tak... Jessica Łukasz - ocena (1) Polecam kontakt z Agentką Chmielińską. Komunikacja była na poziomie, pani... Łukasz sylwia w - ocena (1) Polecam kontakt z Agentką Chmielińską. Komunikacja była na poziomie, pani... sylwia w Magda.R - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, wiedza o nieruchomości w ocenie bardzo dobrej, szybkie... Magda.R joasia - ocena (1) Nie byłam przekonana do korzystania z agencji, ale Agent Cisz szybko rozwiał... joasia Iwona - ocena (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Pani Katarzyna jest bardzo... Iwona Iwan - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Krysianem Micewiczem. Zna lokalny rynek, działa... Iwan Karolina K - ocena (1) Trafiłam na Pana Borsukowicza przez polecenie znajomych i to był świetny... Karolina K Zuzanna WW - ocena (1) Współpraca z Panem Kazimierzem Nicińskim była bardzo owocna. Łatwo było mi z... Zuzanna WW Dawid - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Marzenę do współpracy ;) Dawid Kasia i marcin - ocena (1) Zdecydowaliśmy się na zakup pierwszego mieszkania i byliśmy totalnie zieloni... Kasia i marcin Kamil Bednarek - ocena (1) Serdecznie polecam Biuro Nieruchomości Partnerzy! Szczególnie cenię sobie ich... Kamil Bednarek Kamil - ocena (1) Swietna wspolpraca, kolejna transakcja z tym biurem, bardzo profesjonalne... Kamil Pawel - ocena (1) Pan Mateusz Dąbrowski zadbał o każdy szczegół. Czułem się zaopiekowany na... Pawel