EMil - ocena (1) Cały proces sprzedaży był szybki i dobrze zorganizowany. Na bieżąco... EMil BJ - ocena (1) Z usług Biura nieruchomości Partnerzy skorzystałem w związku z potrzebą... BJ Jola - ocena (1) Zgłosiłam mieszkanie do Partnerów i już po kilku dniach były pierwsze... Jola
Bartosz Ch - ocena (1) Widać, że w tej agencji liczy się klient przede wszystkim a nie tylko wynik.... Bartosz Ch Wiolka - ocena (1) Pan Skrzypczak to osoba, z którą od razu czuć, że można współpracować :) Był... Wiolka michal t - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, szybka reakcja i świetna znajomość rynku. Tutaj pracują... michal t Kamil i Beata - ocena (1) Pan Rafał Cisz to bardzo kompetentny i zaangażowany agent, który wspierał nas... Kamil i Beata Karola R - ocena (1) Byłam pozytywnie zaskoczona efektywnością. Pan Borsukowicz doprowadził do... Karola R K.m. - ocena (1) Mam świetne doświadczenie z całą agencją, A Pan Niciński był zawsze krok... K.m. Adek F - ocena (1) Miałem okazję współpracować z Panią Romą przy sprzedaży domu w Sopocie. To... Adek F Magdalena - ocena (1) Partnerzy to agencja, której można zaufać. Pan Piotrowski Kuba był od... Magdalena Henryk was - ocena (1) Patrycja Panasiuk to osoba która potrafi słuchać klienta. Wspólnie... Henryk was Kamila - ocena (1) Sprzedaż mieszkania poszła bardzo sprawnie. O wiele sprawniej niż myślałam :)... Kamila Zbyszek - ocena (1) Szukałem mieszkania pod inwestycje i trafiłem na Pana Krystiana. Pan Micewicz... Zbyszek Lukasz - ocena (1) Z pomocą Marka Janty kupiłem swoje pierwsze mieszkanie i nie wyobrażam sobie... Lukasz Edyta r - ocena (1) Współpraca z Marzeną to czysta przyjemność. Było spokojnie, rzeczowo i z... Edyta r Janek - ocena (1) Świetna współpraca od początku do końca.Potrafią słuchać i naprawdę znają... Janek M.c. - ocena (1) Sprzedaż mieszkania poszła ekspresowo! Pan Półjanowski zorganizował wszystko... M.c. David Muller - ocena (1) Rzetelna agencja, a Pan Artiom to spec od mieszkań jakich dziś mało:-) Dział... David Muller Kamil Mor - ocena (1) Polecam z całego serca. Pomogli mi przejść przez proces sprzedaży bez nerwów.... Kamil Mor