Dorota Koper - ocena (1) Profesjonalnie, wszystko bardzo dobrze przygotowane i miła obsługa. Na każde... Dorota Koper Ewa - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z agencją Partnerzy Nieruchomości! Dzięki ich... Ewa Maryna - ocena (1) Anna Hynca najlepszy ekspert kredytowy. Dostaliśmy kredyt hipoteczny w... Maryna
Maurycy - ocena (1) Cały proces zakupu mieszkania przebiegł bezproblemowo. Dziękujemy Panu... Maurycy Zuzanna - ocena (1) Biuro nieruchomości zapewniło mi świetną obsługę od początku do końca.... Zuzanna Ewa Herbasz - ocena (1) Świetna obsługa, dostosowanie oferty do potrzeb, załatwienie wszystkich... Ewa Herbasz Robert - ocena (1) Z Panem Kamilem Pawłowskim współpracuje od pewnego czasu przy sprzedaży... Robert Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam biuro partnerzy nieruchomości, z którym miałam okazję... Klaudia Radosław S. - ocena (1) Bardzo polecam to biuro nieruchomości! Dzięki ich profesjonalnemu podejściu... Radosław S. Bartosz - ocena (1) Szybko skutecznie i z mega zaangażowaniem Pani Dominiki. Polecam skorzystać z... Bartosz Urszula - ocena (1) Dzięki determinacji Pani Ani Wojtiuk i jej elastyczności sprzedaż zakończyła... Urszula Marianna - ocena (1) Partnerzy to agencja, którą mogę polecić z czystym sumieniem, a szczególnie... Marianna Viktor - ocena (1) Moje mieszkanie sprzedano w krótkim czasie za bardzo dobrą cenę. Jestem... Viktor Klaudia - ocena (1) Bardzo szybka transakcja! Kupienie mieszkania poprzez Partnerów było strzałem... Klaudia Maksymilian - ocena (1) Ich umiejętność szybkiego działania jest naprawdę godna podziwu. Maksymilian Adrianna o - ocena (1) Dzięki wsparciu Pani Anety Zarzyckiej udało mi się znaleźć idealne mieszkanie... Adrianna o Eliza - ocena (1) Praca z Panią Wioletą Tochą była prawdziwą przyjemnością :) Każdy etap... Eliza Pawel - ocena (1) Dzięki ich pomocy udało mi się sprzedać moją nieruchomość w rekordowym... Pawel Igor - ocena (1) Partnerzy to agencja, która naprawdę rozumie, co oznacza kompleksowa obsługa... Igor Marlena - ocena (1) Serdecznie polecam Partnerzy i pana Artura Nowaka każdemu, kto szuka... Marlena