Ida - ocena (1) Tutaj wszystko odbywa się bez problemów i bez stresu.Mają niesamowicie... Ida Konrad - ocena (1) Miałem do wynajęcia kawalerkę w centrum Gdańska. Samemu szło mi średnio, ale... Konrad Krystyna - ocena (1) Pan Daniel Półjanowski wykazał się wielkim profesjonalizmem oraz znajomością... Krystyna
Ada S - ocena (1) Pani Joanna to super kobieta i świetny agent. Mega pomocna, z ogromną wiedzą... Ada S Lukasz - ocena (1) Z Panią Wiktorią sprzedaż mojego mieszkania przebiegła... aż za łatwo! ;)... Lukasz Monika M. - ocena (1) Agencja Nieruchomości partnerzy - polecamy zwłaszcza obsługę Pana Mateusza... Monika M. kamila - ocena (1) Szukałam małego mieszkania na start i totalnie nie wiedziałam jak się za to... kamila Dadi Mar - ocena (1) Excellent service for an english speaker selling a property in Poland. They... Dadi Mar Jakub Mikołajczyk - ocena (1) Polecam współpracę z biurem. Pan Artiom pełen profesjonalizm, bardzo szybko... Jakub Mikołajczyk Wojciech Reducha - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Panią Dagmarą. Korzystaliśmy z usług Biura jako... Wojciech Reducha Grzegorz - ocena (1) Polecam, wszystko sprawnie, pozdrawiam P. Grzegorza, klasa :) Grzegorz Ewa - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować Panu Rafałowi Strzyżewskiemu za fachową... Ewa jess - ocena (1) Miałam kilka wątpliwości przy zakupie domu jak np. czy cena jest ok, jak... jess Sandra - ocena (1) Tutaj zajmą się wszystkim od A do Z: od ogłoszenia, przez zdjęcia, aż po... Sandra Igor - ocena (1) Trafiłem na Tomasza Pilczuka i muszę przyznać, że takiego agenta to ze świecą... Igor Mika M - ocena (1) Kupowaliśmy z mężem mieszkanie dla naszej córki i chcieliśmy żeby było dobrze... Mika M Adas - ocena (1) Szczerze polecam Partnerzy. Ich podejście do klienta jest na wysokim... Adas Patryk - ocena (1) To prawdziwi specjaliści od nieruchomości: od przygotowania oferty, przez... Patryk jutek - ocena (1) Współpraca z Panią Wojtiuk była czystą przyjemnością. Zawsze miała plan i... jutek Martyna W - ocena (1) Na szczęście trafiłam na Krystiana Micewicza, który już po pierwszej rozmowie... Martyna W