Jarek - ocena (1) Polecam współpracę z Kamilem Pawłowskim, pełen profesjonalizm, cierpliwość w... Jarek Hubert - ocena (1) Bardzo dziękuję za świetne poprowadzenie sprzedaży panu Karolowi. Serdecznie... Hubert Sara Staszewska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Sprzedaż mieszkania przebiegła... Sara Staszewska
Ela - ocena (1) Bardzo rzetelna firma, kolejny raz powierzam wynajem, pan Bartek super... Ela Jędrzej - ocena (1) Pełen profesjonalizm i świetna obsługa! Pani Monika Kosiedowska prowadziła... Jędrzej Szymek - ocena (1) Pan Liberski zadbał o selekcję osób, przygotował umowy i dopilnował... Szymek jarek - ocena (1) Pan Rodziewicz to agent, który działa szybko i skutecznie ale nie tworzy przy... jarek Marcin - ocena (1) Sprzedaż mieszkania z agencją Partnerzy to była świetna decyzja. Szczególne... Marcin Marek - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dobra atmosfera! Pan Cisz sprawił, że cały proces był... Marek Weronika - ocena (1) Pan Piotr Wrzuś to agent nieruchomości, którego zdecydowanie warto polecić.... Weronika Iwona - ocena (1) Fantastyczna współpraca! Pan Piotr Wrzuś wspiera, prowadzi i zajmuje się... Iwona maj53ax - ocena (1) Szukając mieszkania, trafiłam na ofertę prowadzoną przez Panią Anetę... maj53ax Marta Dec - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z panem Michałem Chmielińskim - miałam... Marta Dec Adi - ocena (1) Grzesiek Stryjas okazał się nie tylko świetnym agentem, ale też wsparciem w... Adi Iwona - ocena (1) Polecam. Panie Piotrze dziękuję za profesjonalizm i rzetelność. Iwona Henryk Zwoliński - ocena (1) Zgłosiłem moje mieszkanie do sprzedaży w Agencji Nieruchomości Partnerzy w... Henryk Zwoliński Hanka M - ocena (1) Pierwsze wrażenie po spotkaniu z Panem Skrzypczakiem: pełen profesjonalizm i... Hanka M robson - ocena (1) Kryspin pokazał, jak powinno wyglądać profesjonalne przygotowanie oferty:... robson Boguslaw Balicki - ocena (1) Profesjonalne pośrednictwo sprzedaży. Polecam! Boguslaw Balicki Sylwester M. - ocena (1) Moje szczere podziękowania należą się panu Piotrowi Wrzusiowi, który pomógł... Sylwester M.