Matt - ocena (1) Po tej współpracy wiem, że to była dobra decyzja. Pan Gburzyński wszystkim... Matt zenka - ocena (1) Sprzedaż naszego mieszkania wydawała się dramatem.... bałam się formalności,... zenka Marta - ocena (1) Korzystaliśmy z pośrednictwa Partnerów przy sprzedaży naszego mieszkania i... Marta
Da.pol - ocena (1) Jak ktoś chce sprzedać nieruchomość i mieć to dobrze ogarnięte to serio warto... Da.pol koala - ocena (1) Pan Micewicz miał wszystko poukładane i wiedział jak poprowadzić sprzedaż... koala michal - ocena (1) Polecam Marzenę Kuczek - sprzedaż mieszkania przeprowadziła naprawdę szybko michal Sedowski - ocena (1) Powiem krótko: gdybym drugi raz sprzedawał mieszkanie, od razu zadzwoniłbym... Sedowski janek - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Wojciechem Nitkiewiczem. To bardzo... janek Agnieszka - ocena (1) Chciałabym szczególnie wyróżnić agenta nieruchomości p. Rafała Cisza, za... Agnieszka Kuba - ocena (1) Bardzo dobra współpraca i szybka finalizacja transakcji. Polecam. Kuba Jarosław - ocena (1) Polecam Panią Agnieszką Malinowską z biura nieruchomości Partnerzy. Jestem... Jarosław Robotnic - ocena (1) Znajomi polecili nam Partnerów i teraz rozumiem dlaczego. Nie było żadnego... Robotnic Mika - ocena (1) Pan Heller zrobił naprawdę dobrą robotę przy sprzedaży naszego domu. Polecamy... Mika Monika - ocena (1) Oglądałam mieszkania z Panią Romą i serdecznie polecam! Jest komunikatywna,... Monika Gosia - ocena (1) Próbowałam sama sprzedać mieszkanie ale totalnie mi to nie wychodziło. Wkoncu... Gosia Sjok - ocena (1) Jestem pod wrażeniem ich profesjonalizmu i to jak szybko potrafią załatwić... Sjok zabkowaty - ocena (1) kapitalni ludzie, tutaj wiedzą co robią, znają się na nieruchomościach, polecam zabkowaty Jurkowscy - ocena (1) Gdyby ktoś mnie zapytał przy kawie czy warto brać pośrednika przy sprzedaży... Jurkowscy iga - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem. Świetna agencja nieruchomości i konkretne... iga Malewski - ocena (1) Szczerze? Na początku byliśmy sceptyczni wobec agencji nieruchomości.... Malewski