Edyta r - ocena (1) Współpraca z Marzeną to czysta przyjemność. Było spokojnie, rzeczowo i z... Edyta r Janek - ocena (1) Świetna współpraca od początku do końca.Potrafią słuchać i naprawdę znają... Janek M.c. - ocena (1) Sprzedaż mieszkania poszła ekspresowo! Pan Półjanowski zorganizował wszystko... M.c.
David Muller - ocena (1) Rzetelna agencja, a Pan Artiom to spec od mieszkań jakich dziś mało:-) Dział... David Muller Kamil Mor - ocena (1) Polecam z całego serca. Pomogli mi przejść przez proces sprzedaży bez nerwów.... Kamil Mor Patryk - ocena (1) Kasia Urbaczewska to agentka z prawdziwego zdarzenia. To jest chodzący... Patryk k.szyszka - ocena (1) Bardzo miła współpraca. Pani Dagmara to kobieta petarda :) cierpliwie... k.szyszka Dawid - ocena (1) 100% Profesjonalizmu, polecam z czystym sumieniem, Dziękuje Panie Damianie za... Dawid Wiolka - ocena (1) Miałam mieszkanie do wynajęcia i zero czasu, żeby się tym zająć. Grzesiek S... Wiolka Igor M - ocena (1) Partnerzy to naprawdę solidna agencja. Dzięki Pani Agnieszce Malinowskiej... Igor M Marcin - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani Katarzynie Ciosińskiej za pomoc w sprzedaży naszej... Marcin Aneta - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani Anecie Janeckiej za profesjonalne wsparcie przy... Aneta Włodzimierz M. - ocena (1) Kompetencje solidność pełna opieka klientów kultura osobista fachowość Włodzimierz M. Kamil - ocena (1) Pan Liberski pomógł mi znaleźć idealne mieszkanie dla mojej rodziny. Wszystko... Kamil gosia - ocena (1) Wiedzą tutaj co to jest obsługa klienta na poziomie. Zdecydowanie polecam.... gosia Anna wier - ocena (1) Bardzo doceniam podejście Pani Dominiki B. Zawsze miała czas żeby wszystko... Anna wier Michal - ocena (1) Świetne doświadczenie z Partnerami. Szybka reagują, komunikacja jest... Michal erwin - ocena (1) Partnerzy to zespół który potrafi połączyć profesjonalizm z ludzkim... erwin KŻ - ocena (1) Dzięki panu Kryspinowi, sprzedaż poszła bardzo sprawnie, szybko i w... Anna - ocena (1) Pan Kamil wykazał się dużą empatią i cierpliwością przy pomocy w szukaniu... Anna