Wojtkowska - ocena (1) Wystarczyło jedno spotkanie z Panem Kryspinem żebyśmy wiedzieli że to będzie... Wojtkowska Marcin K - ocena (1) U mnie to nie była szybka decyzja. Kilka mieszkań obejrzanych, kilka... Marcin K majka z - ocena (1) Polecam współpracę z panią Panasiuk, trzyma wysoki poziom obsługi klienta majka z
Janek - ocena (1) Zdecydowanie polecam, porządna agencja nieruchomości, mają w portfelu fajne... Janek Lasek - ocena (1) To nie była tylko obsługa klineta, tylko realna pomoc ;-) Pan Mateusz B był... Lasek mirabelka - ocena (1) Pan SKonieczny zawsze wyprowadzał nas na prostą. Dobrze mieć kogoś takiego po... mirabelka ewon - ocena (1) Nie jestem fanem załatwiania takich spraw, więc oddelegowanie tego do... ewon Lustus - ocena (1) Jakub Piotrowski spokojnie robił swoje. Sprzedał mieszkanie i dopiął... Lustus Powloks - ocena (1) Mieliśmy mieszkanie do sprzedaży, które no już od miesięcy nie budziło... Powloks Aleksander - ocena (1) Z ręką na sercu dobrze trafiłem. Dominik Popławski wiedział, co robi i ja nie... Aleksander Justyna - ocena (1) Fajnie było mieć kogoś, kto naprawdę zna temat nieruchomości. Widać że pani... Justyna Tuja - ocena (1) Zawsze podchodziłam sceptycznie do agencji nieruchomości, ale współpraca z... Tuja Jacek - ocena (1) Cały proces zakupu mieszkania przebiegł sprawnie i zgodnie z ustalonym planem. Jacek Kamil - ocena (1) Obyło się bez zbędnego przeciągania ale za to były jasne zasady współpracy :)... Kamil Bobala - ocena (1) Tu spotkałam profesjonalne podejście i sensowne doradztwo. Współpraca z panem... Bobala Urszula W - ocena (1) Korzystaliśmy z usług agencji Partnerzy przy sprzedaży mieszkania i to była... Urszula W Danny - ocena (1) Nie jestem typem, który pisze opinie, ale tutaj zrobię wyjątek :) Pani Romo,... Danny AGKrup - ocena (1) Miałem już trochę dość telefonów od zainteresowanych, z których nic nie... AGKrup Michal - ocena (1) Super współpraca, bez stresu i zbędnych formalności. Michal Dorota - ocena (1) U nas temat był prosty: chcieliśmy sprzedać mieszkanie i mieć to z głowy.... Dorota