Ada - ocena (1) Partnerzy to synonim skuteczności. Proces sprzedaży mojego mieszkania... Ada Krzysztof - ocena (1) Pani Magdalena to wyjątkowy profesjonalista w branży nieruchomości. Dzięki... Krzysztof Malinowski - ocena (1) Kiedy postanowiłem sprzedać swoje mieszkanie, obawiałem się, że zajmie to... Malinowski
Jarosław - ocena (1) Profesjonalne i szybkie działanie . Jarosław Aleksandra - ocena (1) Ogromne podziękowania należą się Panu Rafałowi Ciszowi, który wykazał się... Aleksandra Dawid - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować agencji nieruchomości za super współpracę... Dawid Grażyna - ocena (1) Bardzo profesjonalne usługi. Pracownicy kompetentni, w każdym problemie... Grażyna d.m. - ocena (1) Agencja Partnerzy to zdecydowanie najlepszy wybór, jeśli chodzi o sprzedaż... d.m. Józek - ocena (1) Bardzo sobie cenię współpracę z p. Anna Wojtiuk agentką nieruchomości w... Józek Sandra - ocena (1) Współpracowałam z Michałem Jankowskim przy sprzedaży mieszkania. Skuteczny,... Sandra Emil - ocena (1) Byłem dość wymagającym klientem szukałem czegoś w konkretnej lokalizacji i w... Emil Samson - ocena (1) Pan Artiom pomógł mi znaleźć mieszkanie spełniające wszystkie moje wymagania.... Samson Kamil - ocena (1) Z Panem Markiem K z agencji Partnerzy współpracowałem przy wynajmie... Kamil Monika - ocena (1) Katarzyna Ciosińska znalazła kupca na moje mieszkanie błyskawicznie :) Bardzo... Monika Michał - ocena (1) Transakcja została dopięta wyłącznie dzięki cierpliwości i zaangażowaniu Pana... Michał Aleksandra Czesak - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panem Damianem Kraszkiewiczem przy... Aleksandra Czesak Mieczyslaw - ocena (1) Bardzo sprawne i profesjonalne przeprowadzenie transakcji Mieczyslaw Mich M - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Marcinem Kopycińskim przy sprzedaży... Mich M Iza - ocena (1) Dzięki Marzenie Kuczek sprzedaż mojego mieszkania przebiegła błyskawicznie.... Iza Bogdan Kwaśny - ocena (1) Bardzo profesjonalna praca p.Piotra Września w zakresie pośrednictwa zakupu... Bogdan Kwaśny