Urszula - ocena (1) Dzięki determinacji Pani Ani Wojtiuk i jej elastyczności sprzedaż zakończyła... Urszula Marianna - ocena (1) Partnerzy to agencja, którą mogę polecić z czystym sumieniem, a szczególnie... Marianna Viktor - ocena (1) Moje mieszkanie sprzedano w krótkim czasie za bardzo dobrą cenę. Jestem... Viktor
Klaudia - ocena (1) Bardzo szybka transakcja! Kupienie mieszkania poprzez Partnerów było strzałem... Klaudia Maksymilian - ocena (1) Ich umiejętność szybkiego działania jest naprawdę godna podziwu. Maksymilian Adrianna o - ocena (1) Dzięki wsparciu Pani Anety Zarzyckiej udało mi się znaleźć idealne mieszkanie... Adrianna o Eliza - ocena (1) Praca z Panią Wioletą Tochą była prawdziwą przyjemnością :) Każdy etap... Eliza Pawel - ocena (1) Dzięki ich pomocy udało mi się sprzedać moją nieruchomość w rekordowym... Pawel Igor - ocena (1) Partnerzy to agencja, która naprawdę rozumie, co oznacza kompleksowa obsługa... Igor Marlena - ocena (1) Serdecznie polecam Partnerzy i pana Artura Nowaka każdemu, kto szuka... Marlena Damian - ocena (1) Partnerzy to agencja nieruchomości, która robi wszystko, aby każda transakcja... Damian A.M - ocena (1) Dobry kontakt z doradcą, szybko odpowiadał na wszystkie moje pytania.... A.M Alicja - ocena (1) Kompetentna Miła i szybka obsługa Alicja Karolina Garbowska - ocena (1) Bardzo polecam biuro Partnerzy Nieruchomości. Pan Daniel wykazał się dużym... Karolina Garbowska Bartosz - ocena (1) Rzetelna i kompleksowa pomoc Bartosz Ewa - ocena (1) Przeprowadziłam z Partnerami transakcję wiązaną-sprzedaż mojego mieszkania... Ewa Iryna - ocena (1) Mateusz T to osoba, której zawdzięczam sukces w sprzedaży mojego mieszkania.... Iryna Agnieszka - ocena (1) Pani Magdalena Śliwińska zadbała o każdy detal transakcji i przeprowadziła... Agnieszka Kaja - ocena (1) Moje doświadczenie z agencją Partnerzy, a w szczególności z Panem Micewiczem... Kaja Mateusz - ocena (1) Od prezentacji mieszkania do podpisania umowy notarialnej (końcowej) minęło... Mateusz