Nikodem - ocena (1) Odziedziczyłem dom na obrzeżach Gdańska, który planowałem sprzedać. Pani... Nikodem Oskar - ocena (1) Pani Katarzyna Urbaczewska to profesjonalna i skuteczna agentka sprzedaż... Oskar Natalia - ocena (1) Pierwszy raz korzystałam z usług Agencji Partnerzy Nieruchomości i mogę ją... Natalia
Karolina Jagodzińska - ocena (1) Dziękujemy za pomoc partnerom w sprzedaży mieszkania w Gdańsku. A szczególnie... Karolina Jagodzińska C.P. - ocena (1) Transakcja przebiegła sprawnie i bez stresu. A to zasługa pana Jakuba. C.P. Czapel - ocena (1) Bardzo się cieszę że trafiłem właśnie na Pana Andrzeja. To osoba, która... Czapel magdalena - ocena (1) Na szczęście trafiliśmy na Panią Anię która dokładnie rozumiała nasze... magdalena Kurek W. - ocena (1) Kiedy zdecydowałem się sprzedać mieszkanie, byłem przygotowany na długie... Kurek W. Paulina K - ocena (1) Pani Kasia Ciosińska zorganizowała zdjęcia, ofertę, robiła prezentacje. Polecam. Paulina K Adrian K - ocena (1) Nie lubię papierologii i załatwiania urzędowych spraw dlatego cieszę się, że... Adrian K wika - ocena (1) Niełatwo jest sprzedać działkę w mniej popularnej lokalizacji, a mimo to Pan... wika Krzysztof - ocena (1) Po udanej transakcji zakupu mieszkania z biurem Partnerzy Nieruchomości... Krzysztof Sebastian - ocena (1) Witam , Naprawdę polecach biuro Patnerzy nieruchomości, Pan Grzegorz... Sebastian miszka - ocena (1) Bartek Wysocki bardzo nam pomógł przy zakupie pierwszego mieszkania. Czuliśmy... miszka Hania - ocena (1) Zanim trafiłam na pana Damiana byłam już trochę zrezygnowana... Kilka... Hania Elżbieta Sobczak - ocena (1) Bardzo dziękuję za wspaniałą współpracę, pomoc i otwartośc na potrzeby... Elżbieta Sobczak Małgorzata - ocena (1) Pani Justyna N nie tylko zna rynek ale też dobrze wyczuwa potrzeby klienta... Małgorzata Mateusz Z - ocena (1) Polecam biuro. Rzetelna pomoc podczas sprzedaży. Pan Daniel bardzo profesjonalny Mateusz Z Wiktor.lacki1@gmail.com - ocena (1) Agencja w krótkim czasie pomogła sprzedać nasze mieszkanie. Polecamy Pana... Wiktor.lacki1@gmail.com Aniela B. - ocena (1) Umowa przedwstępna podpisana. Zakup mieszkania przy wsparciu Pana Daniela... Aniela B.