Sylwia - ocena (1) Nie spodziewałam się, że sprzedaż mieszkania może być tak prosta i szybka.... Sylwia Rafal - ocena (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła błyskawicznie, a cały proces był świetnie... Rafal Michał - ocena (1) jako kupujący pierwsze mieszkanie, jestem zadowolony z opieki nad transakcją Michał
AnnaLe - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić biuro nieruchomości Partenrzy , a... AnnaLe Ania - ocena (1) Jeśli ktoś szuka skutecznej agencji nieruchomości, to Partnerzy są najlepszym... Ania Ela - ocena (1) Duże podziękowania dla Wojciecha Nitkiewicza, który dbał o każdy szczegół... Ela Michał - ocena (1) Artiom Safonov pomógł mi wynająć mieszkanie w bardzo trudnym momencie mojego... Michał Emilia Formela - ocena (1) Bardzo pozytywnie oceniamy współpracę z Panem Rafałem Ciszem - mieszkanie... Emilia Formela Mateusz - ocena (1) Polecam, szybko i bez żadnych problemów. Mateusz Maja - ocena (1) Pan Jakub P pomógł mi wynająć mieszkanie w ekspresowym tempie. Profesjonalne... Maja Ada - ocena (1) Partnerzy to synonim skuteczności. Proces sprzedaży mojego mieszkania... Ada Krzysztof - ocena (1) Pani Magdalena to wyjątkowy profesjonalista w branży nieruchomości. Dzięki... Krzysztof Malinowski - ocena (1) Kiedy postanowiłem sprzedać swoje mieszkanie, obawiałem się, że zajmie to... Malinowski Jarosław - ocena (1) Profesjonalne i szybkie działanie . Jarosław Aleksandra - ocena (1) Ogromne podziękowania należą się Panu Rafałowi Ciszowi, który wykazał się... Aleksandra Dawid - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować agencji nieruchomości za super współpracę... Dawid Grażyna - ocena (1) Bardzo profesjonalne usługi. Pracownicy kompetentni, w każdym problemie... Grażyna d.m. - ocena (1) Agencja Partnerzy to zdecydowanie najlepszy wybór, jeśli chodzi o sprzedaż... d.m. Józek - ocena (1) Bardzo sobie cenię współpracę z p. Anna Wojtiuk agentką nieruchomości w... Józek Sandra - ocena (1) Współpracowałam z Michałem Jankowskim przy sprzedaży mieszkania. Skuteczny,... Sandra