Samson - ocena (1) Pan Artiom pomógł mi znaleźć mieszkanie spełniające wszystkie moje wymagania.... Samson Kamil - ocena (1) Z Panem Markiem K z agencji Partnerzy współpracowałem przy wynajmie... Kamil Monika - ocena (1) Katarzyna Ciosińska znalazła kupca na moje mieszkanie błyskawicznie :) Bardzo... Monika
Michał - ocena (1) Transakcja została dopięta wyłącznie dzięki cierpliwości i zaangażowaniu Pana... Michał Aleksandra Czesak - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panem Damianem Kraszkiewiczem przy... Aleksandra Czesak Mieczyslaw - ocena (1) Bardzo sprawne i profesjonalne przeprowadzenie transakcji Mieczyslaw Mich M - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Marcinem Kopycińskim przy sprzedaży... Mich M Iza - ocena (1) Dzięki Marzenie Kuczek sprzedaż mojego mieszkania przebiegła błyskawicznie.... Iza Bogdan Kwaśny - ocena (1) Bardzo profesjonalna praca p.Piotra Września w zakresie pośrednictwa zakupu... Bogdan Kwaśny Joanna - ocena (1) Zarówno 7 lat temu jak i w tym roku, sprzedawałam/kupowałam mieszkanie z... Joanna Karina K - ocena (1) Kolejna sprzedaż z tym biurem to czysta przyjemność! Profesjonalizm,... Karina K Łukasz - ocena (1) Już w ogłoszeniu napisane było, że księga wieczysta wolna od zobowiązań.... Łukasz Cezary - ocena (1) Współpraca z partnerzy nieruchomości to czysta przyjemność w szczególności... Cezary ElKa - ocena (1) Sprzedaż mieszkania z Panem Rafałem Cisz była świetnym doświadczeniem. W tym... ElKa Bożena N - ocena (1) Partnerzy Nieruchomości a dokładniej p Karolina Jankowska bardzo- bardzo... Bożena N Aleksandra Aosada - ocena (1) bardzo dobre jestem zadowolony Aleksandra Aosada Damian Szwonka - ocena (1) Bardzo uczciwe i profesjonalne podejście do pozyskania najemcy na mieszkanie.... Damian Szwonka Adrian - ocena (1) Pan Liberski zadbał o to, aby cała procedura kupna mieszkania przebiegła... Adrian Marzena - ocena (1) Adam S pomógł mi sprzedać dom w świetnej cenie. Profesjonalny, skuteczny i... Marzena Malwina - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować za pomoc w wynajmie lokalu. Już podczas... Malwina