Igor - ocena (1) Pan Krystian wykazał się ogromnym profesjonalizmem i zaangażowaniem, za co... Igor Dobrosława - ocena (1) Pan Kryspin, zgodnie z moją prośbą, niezwłocznie pokazał mi mieszkanie oraz... Dobrosława Iwan - ocena (1) Michał J zajął się wszystkim od przygotowania mieszkania do sprzedaży po... Iwan
Radosław Natali - ocena (1) Pan Daniel Półjanowski kilkukrotnie kontaktował się ze mną w sprawie pomocy... Radosław Natali Katarzyna - ocena (1) Serdecznie dziękuje za czas i poświęcenie Pani Magdaleny Śliwińskiej i mojego... Katarzyna Kasia Ł - ocena (1) Dziękujemy bardzo, a w szczególności Pani Kasi Urbaczewskiej za pomoc. To... Kasia Ł Tomasz P. - ocena (1) Bardzo dziękuję panu Rafałowi Strzyżewskiemu za bardzo sprawne i... Tomasz P. XA - ocena (1) Pani Magdalena okazała się niesamowicie skuteczna. Pomogła mi w każdym... XA Zielińscy - ocena (1) Dzięki wsparciu Pani Kasi udało mi się znaleźć idealny dom, w którym moja... Zielińscy Marzena - ocena (1) Wojciech Nitkiewicz z agencji Partnerzy to prawdziwy profesjonalista. Miałam... Marzena Tomasz - ocena (1) Profesjonalna obsługa w całym procesie sprzedaży mieszkania. Klient... Tomasz Dawid - ocena (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła szybko i bezproblemowo, a ja czułem, że mogę w... Dawid Oliwia - ocena (1) Decyzja o zakupie mieszkania była dla mnie wielkim krokiem, a jako osoba dość... Oliwia Dorota Koper - ocena (1) Profesjonalnie, wszystko bardzo dobrze przygotowane i miła obsługa. Na każde... Dorota Koper Ewa - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z agencją Partnerzy Nieruchomości! Dzięki ich... Ewa Maryna - ocena (1) Anna Hynca najlepszy ekspert kredytowy. Dostaliśmy kredyt hipoteczny w... Maryna Maurycy - ocena (1) Cały proces zakupu mieszkania przebiegł bezproblemowo. Dziękujemy Panu... Maurycy Zuzanna - ocena (1) Biuro nieruchomości zapewniło mi świetną obsługę od początku do końca.... Zuzanna Ewa Herbasz - ocena (1) Świetna obsługa, dostosowanie oferty do potrzeb, załatwienie wszystkich... Ewa Herbasz Robert - ocena (1) Z Panem Kamilem Pawłowskim współpracuje od pewnego czasu przy sprzedaży... Robert