Wiech - ocena (1) Niezwykle profesjonalnie poprowadzona transakcja przez doradcę PN pana Rafała... Wiech Ela - ocena (3) Wspaniała współpraca z Partnerzy Nieruchomości w Gdańsku. Współpraca z Panem... Ela Shun - ocena (2) próbowaliśmy przez kilka miesięcy samodzielnie sprzedać swoje mieszkanie, w... Shun
Marlena - ocena (1) Współpraca z Panem Kryspinem układała się wspaniale.Bardzo rzetelny,w kazdej... Marlena SA - ocena (1) Polecam serdecznie Pana Rafał Cisz z firmy Partnerzy Nieruchomości. Pełen... SA Tomasz - Gdańsk Siedlce - ocena (1) Mając w planie transakcję wiązaną - sprzedaż własnego mieszkania i kupno... Tomasz - Gdańsk Siedlce Big Spec Dariusz Szafraniec - ocena (1) Ocena agencji nieruchomości "Partnerzy", zwłaszcza w kontekście wynajmu... Big Spec Dariusz Szafraniec Irena - ocena (1) Pan Rafał Cisz jest bardzo sympatycznym człowiekiem. Z uśmiechem na twarzy, z... Irena Jolanta i Tomasz - ocena (1) Agencja Nieruchomości Partnerzy jest godna polecenia ze względu na wysoki... Jolanta i Tomasz Aneta - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Piotrem Wrzuś. Osoba kompetentna, otwarta,... Aneta Grzegorz - ocena (1) Profesjonalnie i skutecznie! Ze strony firmy Partnerzy sprzedaż mojej... Grzegorz Adrian R. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z współpracy z agentem nieruchomości. Pan Rafał Cisz... Adrian R. Anna - ocena (1) W swoim życiu współpracowałam z kilkoma biurami nieruchomosci, ale Partnerzy... Anna Sprzedajacy: Mariusz - ocena (1) Agencja Partnerzy Nieruchomości została mi polecona przez kilka osób co... Sprzedajacy: Mariusz Agata - ocena (1) Szczerze polecam Pośrednika Pana Piotra Wrzuś ,bardzo sympatyczny,... Agata Barbara - ocena (1) Mieliśmy okazje kupować mieszkanie za pośrednictwem tego biura i bezpośrednio... Barbara Justyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, obsługa na naprawdę wysokim poziomie. Szczególnie... Justyna Maria z mężem - ocena (1) Dziękuję Panu Rafałowi Cisz za profesjonalną pomoc w sprzedaży mieszkania.... Maria z mężem Marlena van Lenten - opinia (1) To już nasza druga przygoda z Biurem Nieruchomości partnerzy i z Panem... Marlena van Lenten Anna Sz. - opinia (1) Polecam każdemu Biuro Nieruchomości "partnerzy" Pełen profesjonalizm, miła... Anna Sz.