Ja - ocena (1) Obsługa rewelacja. Pozdrawiam. Ja Karolina Garbowska - ocena (1) Bardzo polecam Pana Daniela Półjanowskiego, który pomógł w zakupie naszego... Karolina Garbowska Terry - ocena (1) Jestem wdzięczny za pomoc Pana Bartosza i na pewno ponownie skorzystam z... Terry
Martyna - ocena (1) Sprzedaż mojego mieszkania z pomocą Pana Rafała S przebiegła szybko i... Martyna Albert - ocena (1) Szukałem mieszkania przez wiele miesięcy i byłem już zmęczony ciągłymi... Albert Sylwester U - ocena (1) Dzięki wiedzy, znajomości rynku i umiejętnościom negocjacyjnym pana Damiana,... Sylwester U Karolina - ocena (1) Wiktoria Wolska pomogła mi znaleźć mieszkanie, które idealnie spełnia moje... Karolina Aleksandra - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować Panu Rafałowi Cisz za pomoc w kupnie... Aleksandra rafał - ocena (1) Partnerzy to zdecydowanie agencja, którą mogę polecić z czystym sumieniem.... rafał Robert D. - ocena (1) Wraz z żoną korzystaliśmy z usługi sprzedaży mieszkania, cały proces... Robert D. Anna - ocena (1) Partnerzy to agencja, którą serdecznie polecam, zwłaszcza dzięki... Anna Darek M - ocena (1) Kiedy postanowiłem kupić swoje pierwsze mieszkanie, pełen obaw zgłosiłem się... Darek M Iwona - ocena (1) Współpraca z biurem przebiegła pomyślnie, dzięki Pani Karolinie J. udało nam... Iwona Agata - ocena (1) Polecam wpółpracę z agencja Partnerzy , szczególnie polecam Panią Karolinę... Agata Michał Z. - ocena (1) Chciałbym podziękować Panu Rafałowi Ciszowi za bardzo sprawne przeprowadzenie... Michał Z. Joanna - ocena (1) Chciałabym podziękować Pan Rafałowi Cisz za skuteczną sprzedaż... Joanna Marta Owczarzak - ocena (1) Moje doświadczenia z biurem Partnerzy bardzo pozytywne. Mieszkanie sprzedało... Marta Owczarzak Ola - ocena (1) Pełen profesjonalizm, miła obsługa, fachowa pomoc, aktualne oferty, porady,... Ola Igor - ocena (1) Pan Krystian wykazał się ogromnym profesjonalizmem i zaangażowaniem, za co... Igor Dobrosława - ocena (1) Pan Kryspin, zgodnie z moją prośbą, niezwłocznie pokazał mi mieszkanie oraz... Dobrosława