Tomasz - ocena (1) Agencja nieruchomości Partnerzy pozytywnie mnie zaskoczyli organizacją. U... Tomasz Arti - ocena (1) Pan Rodziewicz to agent, który naprawdę rozumie nieruchomości i to nie tylko... Arti s.z. - ocena (1) Jeśli chodzi o nieruchomości to Piotr Wrzuś naprawdę zna się na rzeczy.... s.z.
Pati g - ocena (1) Mi kupno mieszkania zwykle kojarzy się z chaosem, stresem i ciągłymi znakami... Pati g elwira s - ocena (1) Z Krystianem Micewiczem nie było zgadywania ani pustych obietnic. Była za to... elwira s Edyta z Gdyni - ocena (1) Dziękuję Panu Kamilowi za pomoc w znalezieniu najemców mieszkania. Pan Kamil... Edyta z Gdyni Edyta z Gdyni - ocena (1) Dziękuję Panu Kamilowi za pomoc w znalezieniu najemców mieszkania. Pan Kamil... Edyta z Gdyni marcin - ocena (1) Współpraca z Agencją nieruchomości Partnerzy pokazała mi jak powinna wyglądać... marcin Rob P - ocena (1) Szukaliśmy mieszkania inwestycyjnego i Pani Ania Wojtiuk świetnie... Rob P Patryk - ocena (1) Pani Katarzyna Urbaczewska bardzo sympatyczna i pozytywna. Od razu... Patryk Jarosław - ocena (1) Gdybym miał jeszcze raz korzystać z usług agencji to na pewno wróciłbym do... Jarosław Adrian - ocena (1) Pan Łuszcz z którym pracowałem był bardzo kontaktowy i taki ludzki w... Adrian Dominika - ocena (1) Zakupiłam mieszkanie przy współpracy z P. Danielem Półjanowskim z biura... Dominika Patrycja - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z tym Agencją Partnerzy... Patrycja Pawel - ocena (1) Pan Norbert prowadzący nasz wynajem wykazał się dużą skutecznością. Szybko... Pawel Karpinska - ocena (1) Pani Ania Zarzycka profesjonalnie nam doradziła i załatwiła wszystko... Karpinska paula g - ocena (1) Partnerzy to agencja która naprawdę słucha klienta. Nie próbują wciskać... paula g Krystian G. - ocena (1) Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni ze współpracy z partnerzy nieruchomości.... Krystian G. Oskar - ocena (1) Artiom to bardzo rzetelna osoba, pilnował terminów i błyskawicznie sprzedał... Oskar Kortula - ocena (1) Bardzo dobrze zorganizowana firma, która profesjonalnie prowadzi klientów.... Kortula