Damian - ocena (1) Partnerzy to agencja nieruchomości, która robi wszystko, aby każda transakcja... Damian A.M - ocena (1) Dobry kontakt z doradcą, szybko odpowiadał na wszystkie moje pytania.... A.M Alicja - ocena (1) Kompetentna Miła i szybka obsługa Alicja
Karolina Garbowska - ocena (1) Bardzo polecam biuro Partnerzy Nieruchomości. Pan Daniel wykazał się dużym... Karolina Garbowska Bartosz - ocena (1) Rzetelna i kompleksowa pomoc Bartosz Ewa - ocena (1) Przeprowadziłam z Partnerami transakcję wiązaną-sprzedaż mojego mieszkania... Ewa Iryna - ocena (1) Mateusz T to osoba, której zawdzięczam sukces w sprzedaży mojego mieszkania.... Iryna Agnieszka - ocena (1) Pani Magdalena Śliwińska zadbała o każdy detal transakcji i przeprowadziła... Agnieszka Kaja - ocena (1) Moje doświadczenie z agencją Partnerzy, a w szczególności z Panem Micewiczem... Kaja Mateusz - ocena (1) Od prezentacji mieszkania do podpisania umowy notarialnej (końcowej) minęło... Mateusz Albert - ocena (1) Pan Niciński znalazł kupca na moje mieszkanie w dwa tygodnie. Świetny zespół,... Albert Alicja - ocena (1) Przeprowadzenie się z małego mieszkania do dużego domu było dla nas ogromnym... Alicja Angelika - ocena (1) Pani Karolina P pomogła mi znaleźć idealne mieszkanie. Profesjonalizm na... Angelika W.P. - ocena (1) Joanna Olender z tej agencji to osoba, której zawdzięczam znalezienie... W.P. MR - ocena (1) W związku ze sprzedażą mieszkania korzystałem z usług różnych agencji... MR Hubert - ocena (1) Polecam serdecznie współpracę z Panem Wojciechem Nitkiewiczem, jest on bardzo... Hubert Majka - ocena (1) Partnerzy to agencja, która doskonale rozumie potrzeby swoich klientów i... Majka xxx - ocena (1) Dzięki Izabeli Semanyszyn z Partnerzy szybko i bez problemów sprzedaliśmy... xxx Maciek - ocena (1) Kiedy zdecydowałem się na zakup pierwszego mieszkania, miałem wiele pytań i... Maciek Alena - ocena (1) Znalezienie mieszkania w nowym mieście było dla mnie wielkim wyzwaniem, ale... Alena