AGKrup - ocena (1) Miałem już trochę dość telefonów od zainteresowanych, z których nic nie... AGKrup Michal - ocena (1) Super współpraca, bez stresu i zbędnych formalności. Michal Dorota - ocena (1) U nas temat był prosty: chcieliśmy sprzedać mieszkanie i mieć to z głowy.... Dorota
Alosi - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Agencją. Sprzedaż mieszkania poszła sprawniej, niż... Alosi Kamila WW - ocena (1) Cieszę się że sprzedałam dom razem z Panią Olender. Samej to nie chciałoby mi... Kamila WW Bakulscy - ocena (1) Panie Adamie, bardzo dziękujemy za czas i poświęcenie. Zrobił Pan kawał... Bakulscy A.P.Z. - ocena (1) polecam, profesjonalna agencja A.P.Z. jachmur - ocena (1) Pani Ania Terech jest fenomenalna :) energiczna, sympatyczna i zna się na... jachmur Paszczak - ocena (1) Pracują tutaj mega ludzie :) można liczyć na ich fachowe doradztwo, są pod... Paszczak Seba - ocena (1) Szybko wynajeli moje mieszkanie, super obsługa Seba Asdf - ocena (1) profesjonalna agencja, wszystko było ok, zasady współpracy od początku były... Asdf Polaczka - ocena (1) Sprzedaż mieszkania zawsze wydawała mi się skomplikowana, a tutaj poszło... Polaczka Jan c - ocena (1) Pani WIktorio, dziękujemy za pomoc w zakupie mieszkania. Jan c M.W Pielenga - ocena (1) Panie Rafale Cisz , Chcielibysmy bardzo podziekowac Panu za mila wspolprace... M.W Pielenga Urban - ocena (1) nie było gadki sprzedażowej, nie było namawiania, bardzo dobrze nam się z... Urban Ass - ocena (1) Kupno domu zawsze wydawało się dla nas ogromnym wyzwaniem bo to tyle... Ass Matt - ocena (1) Po tej współpracy wiem, że to była dobra decyzja. Pan Gburzyński wszystkim... Matt zenka - ocena (1) Sprzedaż naszego mieszkania wydawała się dramatem.... bałam się formalności,... zenka Marta - ocena (1) Korzystaliśmy z pośrednictwa Partnerów przy sprzedaży naszego mieszkania i... Marta Da.pol - ocena (1) Jak ktoś chce sprzedać nieruchomość i mieć to dobrze ogarnięte to serio warto... Da.pol