Kamil - opinia (1) Dwa razy już mi pomogli (konkretnie to agent Marek Kuczek). Polecam Kamil Zusanah - opinia (1) Sprzedaż mojego mieszkania przeprowadzona ekspresowo - sama się tym... Zusanah Tommy - opinia (1) Korzystne oferty na atrakcyjne nieruchomości w Gdańsku, jest w czym wybierać.... Tommy
Krzyś - opinia (1) Bardzo polecam! Współpracuje z biurem już kilka lat i mimo tego, że mieszkam... Krzyś Mariusz - opinia (1) Pełen profesjonalizm przy zawieraniu transakcji - to mi się podoba. Biuro... Mariusz Steffi - opinia (1) agenci bardzo pomocni, posiadają dużą wiedzę na temat nieruchomości, kruczków... Steffi Adrian - opinia (1) Mega mili pracownicy agencji nieruchomości Partnerzy. Współpraca to czysta... Adrian Tom - opinia (1) Biuro nieruchomości z polecenia. Co prawda trafiłem na innego agenta... Tom Marlena - opinia (1) Pomimo przeróżnych, niespodziewanych przeszkód, które wystąpiły w oczekiwaniu... Marlena Kasia - opinia (1) Profesjonalna obsługa i bardzo dobry kontakt. Na pewno kolejną transakcje... Kasia wonia - opinia (1) Godni zaufania specjaliści. Zależało mi na czasie i udało się szybko sprzedać... wonia Jadzia - opinia (1) W tym biurze nie pobierają od klientów kupujących prowizji, między innymi... Jadzia Monika - opinia (1) Zawarłam umowę z Biurem i jestem bardzo zadowolona. Najbardziej kompetentne,... Monika Rob - opinia (1) Sam nie umiałem znaleźć odpowiedniego mieszkania w Gdyni, zawsze coś było nie... Rob Karoll - opinia (1) Wszystko sprawnie załatwione - tak jak lubię bezproblemowo Karoll Sabina - opinia (1) Bardzo przyjemna współpraca z biurem nieruchomości. Pracownicy uśmiechnięci,... Sabina Arek - opinia (1) Szybka sprzedaż! Polecam to biuro, Pan Karol Korzeniecki - agent godny... Arek Oliwia - opinia (1) Bardzo polecam to biuro nieruchomości. Bardzo profesjonalne doradztwo. Agenci... Oliwia Dominik - opinia (1) Na przestrzeni miesięcy już kilka mieszkań sprzedałem z pomocą tego... Dominik Michał M - opinia (1) Było nam niezmiernie miło, że mogliśmy współpracować z Panią Magdaleną... Michał M