Grażyna Szulc - opinia (1) Sprawna obsługa. Pani Dorota Rynko jako agent wykazała się profesjonalizmem a... Grażyna Szulc Artur - opinia (1) Agenci pomocni i zaangażowani w szukanie nowych ofert. Zdecydowanie polecam. Artur Mamka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z tego jak zostałam obsłużona przez biuro. Prowizja... Mamka
Zosia - opinia (1) Bardzo dziękuje za pomoc w szybkim zakupie upragnionego mieszkania. Trafiłam... Zosia Marti442 - opinia (1) Taka agencja nieruchomości to pierwsza klasa. Tą agencje wyróżnia pełen... Marti442 Kassandra Woźniak - opinia (1) Szukałam mieszkania dla siebie, małego, 2-pokojowego, ale w dobrej... Kassandra Woźniak Dzięki (1) Podziękowania za pomoc w znalezieniu lokalu usługowego. Agent aktywnie szukał... Magda Polecam (1) Polecam współpracę z agencją. Mieszkanie sprzedane szybko i bardzo dobrej... Łukasz Wszystko ok (1) Dziękuję za pomoc w zakupie domu. Pozdrowienia dla Pani Marty, która spięła... Wiola Rewelacja! (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem! Moje mieszkanie zostało... Marta J. Najlepsza agencja nieruchomości (1) Agencja godna polecenia. Szybko i profesjonalnie. Pani Ania to świetna... Grzegorz Zakup mieszkania (1) Podziękowania za pomoc w zakupie mieszkania, fachowe doradztwo i załatwienie... Adam Szczerze polecam (1) Dobrze oceniam biuro. Nie było żadnych problemów podczas transakcji. Polecam... Alicja Współpraca na plus (1) Profesjonalna i miła obsługa. Transakcja przebiegła bezproblemowo. Polecam... Maciej Podziękowania (1) Mieszkanie sprzedane w 9 dni. To juz moja druga transakcja z... Lucyna Łukasz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z decyzji o podjęciu współpracy z agencją Partnerzy.... Łukasz Polecam!!! (1) Sprawdzone, rzetelne biuro nieruchomości. Osobiście byłam bardzo zadowolona z... Katarzyna Sprzedaż mieszkania (1) Bardzo dziękuję za pomoc przy sprzedaży mieszkania. Bardzo polecam to biuro.... Ewa Polecam! (1) Kupowałam swoje pierwsze mieszkanie z pomocą agenta z Partnerzy... Irena Pani Kasia to mistrz! (1) Bardzo dziękujemy za pomoc w odnalezieniu mieszkania na odległość.... Patrycja i Daniel z Bydgoszczy