Patrycja - ocena
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Robertem Bandrowskim z biura nieruchomości Estatic. Jest to mistrz sprzedaży. Współpracowaliśmy w zakresie sprzedaży dwóch mieszkań. Swoją pracę wykonywał rzetelnie i z ogromnym zaangażowaniem. Zawsze mogłam liczyć na jego wsparcie i opinię oraz ogrom wiedzy, który posiada. Dodatkowo naprawdę sprawnie przeszliśmy przez oba procesy sprzedaży nim się obejrzałam, sprzedaliśmy oba mieszkania, a od wystawienia ogłoszeń minęły maksymalnie 2 tygodnie. Pan Robert towarzyszył nam przy każdym spotkaniu z kupcami oraz z notariuszem, zawsze dzielił się swoimi radami i doświadczeniem. Nie musiałam się niczym martwić, bo Pan Robert dostał ode mnie wszelkie informacje na temat mieszkań oraz klucze i swobodnie przeprowadzał prezentacje, informując mnie na bieżąco telefonicznie o ich postępie. Mogłam w pełni mu zaufać i niczym się nie martwić.
Pan Robert znalazł dla nas również nasz wymarzony dom.
Serdecznie polecam współpracę z Panem Robertem, bo jest to człowiek konkretny i skuteczny, a jednocześnie jest przesympatyczny i uśmiechnięty. Wiem, że można na niego liczyć przy każdym etapie sprzedaży czy zakupu mieszkania/domu.
Pan Robert znalazł dla nas również nasz wymarzony dom.
Serdecznie polecam współpracę z Panem Robertem, bo jest to człowiek konkretny i skuteczny, a jednocześnie jest przesympatyczny i uśmiechnięty. Wiem, że można na niego liczyć przy każdym etapie sprzedaży czy zakupu mieszkania/domu.