Mariusz - ocena (1) Pan Robert Bandrowski z biura nieruchomości estatic jest to człowiek który... Mariusz Adrian Borowski - ocena (1) W pazdzierniku mialem okazje korzystac z pomocy pana Roberta Bandrowskiego po... Adrian Borowski Damian - ocena (1) Pan Robert Bendrowski profesjonalista w pełnym tego słowa znaczeniu. Bardzo... Damian
Dawid - ocena (1) W listopadzie kupowałem działkę budowlaną za pośrednictwem Estatic. Miałem... Dawid Krzysztof - ocena (1) "Pani Anna Michalska z Estatic Nieruchomości to prawdziwa profesjonalistka,... Krzysztof Klient - ocena (2) Dziękuję za pomoc w sprzedaży nieruchomości. Pani Anna Michalska wykazała się... Klient Jurek - ocena (1) Pan Robert Bandrowski sprzedawał mi apartament. Ja próbowałem sprzedać go z... Jurek Szymon K. - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Pan Rafał Doleciński wykazał się pełnym... Szymon K. Dominika - ocena (1) Sprzedażą mojej nieruchomości zajmował się pan Robert Bandrowski. Dzięki jego... Dominika Maciej i Kasia - ocena (1) Bardzo dobra współpraca. Profesjonalne podejście do klienta. Duża... Maciej i Kasia Magdalena - ocena (1) Polecamy bardzo Panią Natalię Krzemińską ze względu na jej profesjonalizm,... Magdalena Kacper Szczepański - ocena (1) Polecam tę agencję, a w szczególności Panią Natalię. Są otwarci na człowieka,... Kacper Szczepański Maciej - ocena (1) Polecam współpracę z Estatic Nieruchomości. Mieszkanie udało się sprzedać... Maciej Jolanta N. - ocena (1) Zdecydowanie polecam firmę Estatic Nieruchomości. Za sprzedaż naszego... Jolanta N. Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam agencję nieruchomości Estatic a w szczególności Pana... Karolina Grażyna K. - ocena (1) Biuro Nieruchomości Estetic spełniło wszystkie nasze oczekiwania.... Grażyna K. Joanna W - ocena (1) Pani Natalia Krzemińska to wspaniała, empatyczna osoba bardzo oddana sprawie... Joanna W Marta - ocena (1) Gorąco polecam agencję nieruchomości Estatic a w szczególności Pana Roberta... Marta Marzena Burna - ocena (1) Polecam Pana Rafała Dolecinskiego, kompetenty ,miły i bardzo pomocny .Bardzo... Marzena Burna Marta - ocena (2) Biuro Estatic zdecydowanie polecam, a jeszcze bardziej współpracę z Panią... Marta