Kacper Szczepański - ocena (1) Polecam tę agencję, a w szczególności Panią Natalię. Są otwarci na człowieka,... Kacper Szczepański Maciej - ocena (1) Polecam współpracę z Estatic Nieruchomości. Mieszkanie udało się sprzedać... Maciej Jolanta N. - ocena (1) Zdecydowanie polecam firmę Estatic Nieruchomości. Za sprzedaż naszego... Jolanta N.
Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam agencję nieruchomości Estatic a w szczególności Pana... Karolina Grażyna K. - ocena (1) Biuro Nieruchomości Estetic spełniło wszystkie nasze oczekiwania.... Grażyna K. Joanna W - ocena (1) Pani Natalia Krzemińska to wspaniała, empatyczna osoba bardzo oddana sprawie... Joanna W Klient - ocena (1) Dziękuję za pomoc w sprzedaży nieruchomości. Pani Anna Michalska wykazała się... Klient Marta - ocena (1) Gorąco polecam agencję nieruchomości Estatic a w szczególności Pana Roberta... Marta Marzena Burna - ocena (1) Polecam Pana Rafała Dolecinskiego, kompetenty ,miły i bardzo pomocny .Bardzo... Marzena Burna Marta - ocena (2) Biuro Estatic zdecydowanie polecam, a jeszcze bardziej współpracę z Panią... Marta Dorota - ocena (2) Chciałabym bardzo mocno podziękować pani Ani za cudowną i pełną... Dorota Katarzyna - ocena (2) Chcielibyśmy gorąco polecić Panią Annę Michalską, która pomogła nam w... Katarzyna Christian - ocena (2) Korzystaliśmy w Gdańsku z usług biura nieruchomości Estatic. Byliśmy bardzo... Christian Jerzy - ocena (2) Wystawiam ocenę pozytywna gdyż jestem bardzo zadowolony z usług Estatic... Jerzy Jakub Wiśniewski - ocena (2) Miałem wielką przyjemność korzystać z usług Pana Roberta Bandrowskiego z... Jakub Wiśniewski Wojciech - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą. Pani Natalia Krzemińska... Wojciech M. J. - ocena (2) 10/10 - Pan Krzysztof W. nie zawiódł na żadnym etapie współpracy. Z czystym... M. J. Marek - ocena (2) Dzięki współpracy z agencją Estatic zwieńczyły się poszukiwania mojej... Marek Anna O. - ocena (2) Moje doświadczenie z Agencją uważam za doskonałe. Po 3 miesięcznej próbie... Anna O. Anna Konkel-Zając - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Panią Natalią Krzemińską. Cała transakcja... Anna Konkel-Zając