Radosław - ocena (1) Pan Paweł Gruszczyński to najbardziej profesjonalny, skuteczny i kulturalny... Radosław Andrzej - ocena (1) Pełen profesjonalizm . Tylko dziękować :-) Andrzej Dominika - ocena (1) Zakupiłam mieszkanie w Gdańsku z pomocą pana Krzysztofa Wolanina i jestem z... Dominika
Marysia - ocena (1) Kupiłam apartament w Gdańsku. Pan Robert Bandrowski był agentem, który to... Marysia Dorota Walaszkowska - ocena (1) Sprzedaz mojego mieszkania w kartuzach oddalam w rece Pani Magdy Gackowskiej.... Dorota Walaszkowska Agnieszka - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Robertem Bandrowskim, pośrednikiem... Agnieszka Olka - ocena (1) Sprzedawaliśmy swój apartament bardzo długo i nic, ale w końcu na szczęście... Olka Paulina - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Magdą. Pełne zaangażowanie, stały... Paulina Stefania L - ocena (1) Z firmy Estatic współpracowaliśmy z Panią Wiktorią Jezierską i jesteśmy... Stefania L Przemysław - ocena (1) Polecam współpracę z panią Magdaleną. Ofertę mieszkania znalazłem na Otodom,... Przemysław Sławomir - ocena (1) Sprzedaż mojego domu nie była łatwym zadaniem nieruchomość była w pełni... Sławomir Monika - ocena (1) Owocna współpraca z Panem Robertem przy sprzedaży mieszkania dwupoziomowego... Monika Paulina - ocena (1) Wspólnie z mężem sprzedawaliśmy z Panem Robertem Bandrowskim nasze mieszkanie... Paulina Marek - ocena (1) Niniejszą opinią chciałbym serdecznie podziękować Pani Annie Michalskiej za... Marek Irena i Łukasz - ocena (1) Dziękujemy Pani Annie Michalskiej z biura Estatic Sp. z o.o. za pomoc w... Irena i Łukasz Krzysztof Milarski - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Natalią Krzemińską z Nieruchomości... Krzysztof Milarski Maciej - ocena (1) Korzystałem podczas sprzedaży mieszkania oraz zakupu nowego. Pan Robert... Maciej Kacper - ocena (1) Sprzedaż naszego domu przebiegła sprawnie i bez stresu Od pierwszego... Kacper Katarzyna Pniewski - ocena (1) Współpraca z Panią Natalią Krzemińską była dla mnie niezwykle cennym... Katarzyna Pniewski Małgorzata - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem Gruszczyńskim. Pełen... Małgorzata