Anna Konkel-Zając - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Panią Natalią Krzemińską. Cała transakcja... Anna Konkel-Zając Jerzy - ocena (2) Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Pani Ada poprowadziła sprawę w sposób... Jerzy Piotr - ocena (2) Sprzedawałem apartament w prestiżowej inwestycji Mila Baltica w Gdańsku z... Piotr
Ania T. - ocena (2) estatic to drugie biuro, któremu zaufałam pomimo dość sceptycznego stosunku... Ania T. Wioletta - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z agencją Estatic. Szczególnie polecam... Wioletta Krzysztof - ocena (2) Pani Ola Grzyb od pierwszego spotkania reprezentowała profesjonalne... Krzysztof Krzysztof - ocena (2) Kupowałem dom z Panem Robertem z biura Estatic. Miałem do czynienia z wieloma... Krzysztof Marek - ocena (2) Serdecznie polecam firmę Estatic Nieruchomości, a w szczególności Pana... Marek Michał - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z tą agencją! Zależalo mi na szybkiej sprzedaży... Michał Sylwia S. - ocena (1) Polecam współpracę z Agencją Estatic Nieruchomości a w szczególności z Panią... Sylwia S. Magda - ocena (1) Polecam najlepsze biuro w Gdańsku Magda Ania - ocena (1) Polecam firme Estatic Nieruchomosci a w szczegolnosci Pania Natalie... Ania KarinaM - ocena (1) Jak najbardziej polecam biuro, a w szczególności panią Adę:) sprzedaż... KarinaM Alberto - ocena (1) I went through the process of buying an apartment with Estatic Nieruchmosci... Alberto Michał Zwierucho - ocena (1) Współpraca z tą firmą a w szczególności z panią Natalia Krzemińską to sama... Michał Zwierucho Leszek - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna współpraca. Podziękowania dla Pani Aleksandry za... Leszek Arek - ocena (1) Krzysztof Wolanin Biuro Nieruchomości Estatic. Klasa sama w sobie. Od... Arek Angelika i Marcin - ocena (1) Serdecznie polecamy biuro nieruchomosci Estatic ! Zależało nam na szybkiej... Angelika i Marcin Katarzyna Z. - ocena (1) Początkowo sama usiłowałam sprzedać mieszkanie przez kilka miesięcy i to mnie... Katarzyna Z. Patrycja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Robertem Bandrowskim z biura... Patrycja