Paweł - ocena (1) Bardzo profesjonalna i zaangażowana współpraca. Świetny kontakt, szybkie... Paweł Ada - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić współpracę z Robertem Bandrowskim z estatic.... Ada Sandra - ocena (1) Agencja Estatic to firma ceniącą dobre relacje z klientem zarówno ze strony... Sandra
Ania - ocena (1) Współpraca z Panią Adą Nadolską to czysta przyjemność. Jest osobą z klasą i... Ania Agnieszka - ocena (1) Bardzo polecam usługi Estatic Nieruchomości, zwłaszcza pana Roberta... Agnieszka Mirosław - ocena (1) Pierwsze spotkanie z panem Mariuszem Grykałowskim było intrygujące, pełne... Mirosław Kamila Walkowska - ocena (1) Kontakt z Panią Magdą od samego początku bardzo przejrzysty, efektywny i... Kamila Walkowska Paulina - ocena (1) Współpraca z Panem Mariuszem Grykałowskim to czysta przyjemność. Wyróżnia się... Paulina Jarosław - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Wiktorią Jezierską. Już od samego... Jarosław Dorota - ocena (1) Profesjonalna obsługa, wszystkie sprawy załatwiane szybko i sprawnie. Jestem... Dorota Robert - ocena (1) Miałem okazję i zarazem przyjemność skorzystać z usług pośrednictwa Pana... Robert Paweł - ocena (1) Anna Sadowska w swoim repertuarze przedstawia absolutnie najwyższy poziom... Paweł Katarzyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem Estatic Nieruchomości. Cały... Katarzyna Aleksander - ocena (1) Dziękuję Estatic za sprawne przeprowadzenie przez proces zakupu mieszkania.... Aleksander Leszek - ocena (1) Jeśli macie pomysł, by nie tylko sprzedać nieruchomość, ale przy okazji... Leszek Iza Kiza - ocena (1) Ze współpracy jesteśmy zadowoleni Iza Kiza Grzegorz Budny - ocena (1) Super Agencja. Glownie pani Aleksandra. Polecam. !!!! Grzegorz Budny Michał - ocena (1) Z całego serca możemy polecić współpracę przy sprzedaży nieruchomości. Pani... Michał Anna Wójcik - ocena (1) Sprzedażą naszej nieruchomości w Gdańsku zajmowała sie Pani Wiktoria... Anna Wójcik Magdalena Inwestor - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Anną Michalską. Dzięki jej... Magdalena Inwestor