Agnieszka - ocena (1) Pan Łukasz z Estatic Nieruchomości zajmował się sprzedażą naszego mieszkania.... Agnieszka Dorota - ocena (1) Kontakt do Pana Roberta Bandrowskiego dostałam z polecenia mojej koleżanki i... Dorota Wioletta - ocena (1) Polecamy biuro i p. Adę Nadolską każdej stronie zaangażowanej w transakcje... Wioletta
Sylwia Gorecka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług biura, a przede wszystkim z profesjonalnego... Sylwia Gorecka Grzegorz Nagórski - ocena (1) Sprzedając mieszkanie korzystałem z biura Estatic, które szczerze polecam.... Grzegorz Nagórski Krzysztof - ocena (1) Pan Robert Bandrowski z biura Estatic podszedł rzetelnie do sprzedaży mojego... Krzysztof Beata Wilkoszewska - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z Panią Anną Michalską z Biura Estatic. Pani Anna... Beata Wilkoszewska Bartek - ocena (1) Właśnie sprzedaliśmy mieszkanie w Gdyni Redłowie dzięki firmie Estatic.... Bartek M.L. - opinia (1) Polecamy biuro, a zwłaszcza panią Anię Michalską. Sprzedawałem i kupowałem... M.L. Damian - opinia (1) Mieliśmy przyjemność współpracy przy sprzedaży mieszkania z Panią Natalią... Damian Marcin - opinia (1) Najwyższa ocena za współpracę z Panią Natalią Krzemińską. Ponadprzeciętne... Marcin Mikołaj Skłodowski - opinia (1) Z firma zetknąłem się po raz pierwszy. Trochę losowo. Ale los okazał się... Mikołaj Skłodowski Michał Kuliński - opinia (1) Współpracowałem z Panią Adą Nadolską, która była przedstawicielem Państwa... Michał Kuliński Michał - opinia (1) Jako wymagający klient, skorzystałem po raz pierwszy z usług biura Estatic... Michał Dorota - opinia (1) Bardzo polecam agencję Estatic Nieruchomości, a w szczególności Panià Adę... Dorota Darek - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości Estatic a w szczególności Panią Natalie za... Darek MG - opinia (1) Polecam biuro Estatic Nieruchomości. Pan Robert bardzo nam pomógł w... MG Aleksandra - opinia (1) Bardzo polecam pani Natalia bardzo zaangażowana :) Aleksandra Jakub - opinia (1) Zakup mieszkania za pośrednictwem agenta Łukasza oceniam na wzorowy. Opieka... Jakub Arkadiusz Rosiński - opinia (1) Polecam, wszystko załatwione od a do z! Pośredniczka Ada załatwiła wszystko... Arkadiusz Rosiński