Zbigniew - opinia (1) Mój dom został sprzedany za takie pieniądze jakich oczekiwałem. Czułem za co... Zbigniew Antoni Matulewicz - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości Estatic. Współpraca z Panią Magdą G., to czysta... Antoni Matulewicz Jacek Masztalerz - opinia (1) Zlecenie sprzedaży mieszkania w Gdyni za pośrednictwem biura Estatic to był... Jacek Masztalerz
Edyta - opinia (1) Zakup mieszkania w Gdyni z Białegostoku to niemożliwe. Możliwe tylko z Biurem... Edyta Joanna - opinia (1) Agencję Estatic polecam z czystym sumieniem. Cały proces wynajmu mieszkania,... Joanna KasiaW - opinia (1) Pani Ada mega! Wytrwała profesjonalna. Na transakcję czekaliśmy ok pół roku z... KasiaW Kamil - opinia (1) Agent Łukasz dokonał analizy naszej nieruchomości. Zaproponował ustalenie... Kamil Paweł - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowolony ze współpracy z biurem Estatic a szczególnie z... Paweł Dorota - opinia (2) Miałam przyjemność współpracować z Estatic Nieruchomości a konkretnie z Panią... Dorota Łukasz J - opinia (2) Serdecznie polecam Panią Anię M. Pełna uśmiechu, profesjonalizmu i wiedzy... Łukasz J Beata Krzemieniecka - opinia (2) Bardzo dziękuję P. Robertowi Bandrowskiemu za ogromną dozę empatii i pomoc... Beata Krzemieniecka Adrian Borowski - opinia (2) W ubieglym miesiacu mialem okazje wspolpracowac i korzystac z pomocy pana... Adrian Borowski Paulina Nimiejko - opinia (1) Moja nieruchomość została sprzedana w zaledwie 3 tygodnie. Polecam pana... Paulina Nimiejko Kasia Jakimowicz - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim którzy chcą sprzedać swoją nieruchomość. Od... Kasia Jakimowicz Agnieszka Krotke - opinia (1) Bardzo profesjonalne biuro nieruchomości. Współpraca z Panem Robertem... Agnieszka Krotke Dorota Jakubowska - opinia (1) Z całego serca polecam biuro etatic a w szczególności Panią Natalię... Dorota Jakubowska Karolina - opinia (2) Sprzedawałam i kupowałam apartamenty w Sopocie z Panem Robertem Bandrowskim z... Karolina Natalia Karaban - opinia (2) Szczerze polecam te biuro nieruchomości, w szczególności panią Adę Nadolską,... Natalia Karaban Anna - opinia (2) Polecam z całym sercem Estatic . Zwłaszcza panią Adriannę Nadolską, która w... Anna Joanna - opinia (2) Mieliśmy z mężem okazję poznać Pana Krzysztofa Wolanina przy okazji sprzedaży... Joanna