Marta - opinia (1) Bardzo dziękuję za współpracę Panu Robertowi Bandrowskiemu. Jestem pod... Marta Agnieszka Świst - Kaminska - opinia (1) Serdecznie polecam , bardzo profesjonalne podejście Pani Ady Agnieszka Świst - Kaminska Aleksandra F - opinia (2) Pan Robert Bandrowski jest najlepszym agentem nieruchomości jakiego znam!... Aleksandra F
Monika Rybunowicz - opinia (1) Profesjonalizm i zaangażowanie na każdym etapie sprzedaży. Pani Marta... Monika Rybunowicz Karol - opinia (1) Bardzo szybki wynajem, od wykonania zdjęć, oferty w kanałach marketingowych... Karol Zuzanna - opinia (1) Jestem pozytywnie zaskoczona takim wysokim poziomem obsługi. Nie miałam... Zuzanna Radek - opinia (1) Chciałbym bardzo podziękować firmie Estatic ale przede wszystkim Panu... Radek Beata - opinia (2) 3 minuty temu NOWA Sama pracowałam kiedyś jako pośrednik w obrocie... Beata Marcin Turzynski - opinia (2) Profesjonalnie przeprowadzony proces zakupu nieruchomości w Gdańsku. Polecam Marcin Turzynski Sandra - opinia (2) Mieszkanie sprzedane ekspresowo. Doskonały kontakt i zaangażowanie. Polecam... Sandra Aleksandra - opinia (2) W Trójmieście jest ok 100 biur nieruchomosci. Szczerze polecam estatic biuro... Aleksandra adam ancypo - opinia (2) Trafiłem do agencji Estatic Nieruchomości przez przypadek, ale był to strzał... adam ancypo Piotr S - opinia (2) Współpracę z Panem Łukaszem zacząłem w czerwcu tego roku. Pomógł mi sprzedać... Piotr S Monika Bielecka - opinia (2) Serdecznie polecam Biuro Nieruchomości Estatic, a w szczególności Pana... Monika Bielecka Natalia Andryszkiewicz - opinia (1) Trafiłam do agencji z polecenia. Polecam w 100%! Bardzo dobry kontakt o... Natalia Andryszkiewicz Izabela J-ke - opinia (1) Sprzedawałam swoje mieszkanie z Estatic. Wszystko odbyło się sprawnie i... Izabela J-ke Kazimierz - opinia (1) Sprzedawaliśmy za pośrednictwem Estatic mieszkanie w Śródmieściu Gdyni.... Kazimierz Monika R - opinia (1) Współpraca z Estatic przebiegła wzorowo. Zaangażowanie od samego początku... Monika R Jarosław - opinia (1) Nasza współpraca z Estatic przyniosła efekt w postaci transakcji zakończonej... Jarosław Jacek Kapsiewicz - opinia (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Rzeczowo, merytorycznie. Transakcja... Jacek Kapsiewicz