Malwina - opinia (1) Świetna, profesjonalna obsługa, Pani Marta bardzo rzeczowa, kompetentna i... Malwina Daria Boroch-Ilińska - opinia (1) Bardzo sprawnie, szybko, profesjonalnie. Polecam współpracę z Estatic... Daria Boroch-Ilińska Agnieszka L - opinia (1) Jestem zadowolona ze współpracy z Estatic nieruchomości. Zaangażowanie i... Agnieszka L
AP - opinia (1) Współpraca z Panią Adą Nadolską, prezentującą agencję nieruchomości Estatic... AP Anna A. - opinia (1) Serdecznie polecam te biuro. Najwyższy profesjonalizm, zaangażowanie i pomoc... Anna A. Katarzyna Korzec - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Dominikiem Dramowiczem. Na każdym... Katarzyna Korzec Patrycja R - opinia (1) Serdecznie Polecam współprace z tą Agencją Nieruchomości. Szczególnie mogę... Patrycja R Ola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem estatic nieruchomości a... Ola Alicja - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam każdemu! Zaangażowanie, prędkość działania -... Alicja Oskar - opinia (1) Pani Ada świetnie poprowadziła transakcje sprzedaży mieszkania. Fachowo... Oskar Asia - opinia (1) współpraca z Panem Adrianem na najwyższym poziomie. Działa szybko, skutecznie... Asia Agnieszka - opinia (1) Pan Adrian Smaglinski, który był naszym pośrednikiem podczas sprzedaży domu... Agnieszka Monika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalizmu Pani Darii. Sprzedałysmy moją... Monika Ewa J. - opinia (1) Pani Dominika bardzo profesjonalna, zaangażowana, serdeczna i życzliwa,... Ewa J. Dorota - opinia (1) Bardzo dziękuję Panu Adrianowi za profesjonalizm i pomoc w szybkiej... Dorota Rafał. - opinia (1) Mieszkanie sprzedane w cenie lepszej niż zakładałem. Dziękuję i pozdrawiam... Rafał. DT - opinia (2) Serdecznie polecam ! Transakcja sprzedaży mieszkania dopięta na ostatni... DT Kasia - opinia (1) Fantastyczna Pani pośrednik. Energiczna, konkretna i skuteczna, a przy tym... Kasia Gabriela & Jan - opinia (1) Chciałam przekazać słowa uznania dla Pana Adriana Smaglińskiego za bardzo... Gabriela & Jan Hanna - opinia (1) Pani Karina Kokłowska to agent najwyższej klasy.Sympatyczna,kompetentna ,z... Hanna