Iwona Anna Podleszczuk - opinia (1) Korzystam z usług tego biura od kilku lat. Zawsze szybko i sprawnie udało im... Iwona Anna Podleszczuk Monika Błażyńska - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam biuro nieruchomości Estatic i Agneta... Monika Błażyńska Artur - opinia (1) Z przyjemnością polecam współpracę z biurem nieruchomości Estatic oraz w... Artur
Adam - opinia (1) Bardzo polecam Estatic Nieruchomości, w szczególności Panią Dominikę, która z... Adam Maria - opinia (1) Jestem pod wrażeniem kulturalnej i profesjonalnej obsługi przez agenta tej... Maria Krzysztof - opinia (1) Serdecznie polecam firmę Estatic reprezentowaną przez panią Dominikę... Krzysztof Iwa - opinia (1) Z przyjemnością polecam Firmę estastic nieruchomości jako profesjonalną firmę... Iwa Ewa Kościńska - opinia (1) Gorąco polecam Panią Sandrę Spychalską.Szybko sprzedała mi mieszkanie i... Ewa Kościńska Krzysztof - opinia (1) Polecam Panią Dominikę Calik z biura Estatic :) Pani Dominika bardzo sprawnie... Krzysztof Anna - opinia (1) Współpracowałam z p. Martą i polecam! Agentka sprawnie przeprowadziła mnie... Anna Magda - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z panem Jaroslawem Masłowskim - przy Jego... Magda Jadwiga Łania - opinia (1) Polecam firmę i p. Anetę Kalitiuk za profesjonezjalim, podejście do klienta w... Jadwiga Łania Tomek - opinia (1) Cała transakcja kupna mieszkania została przeprowadzona sprawnie, w... Tomek Teresa - opinia (1) Firma profesjonalna. Pan Jarosław Masłowski stanął na wysokości zadania i w... Teresa Teresa - opinia (1) Firma profesjonalna. Pan Jarosław Masłowski stanął na wysokości zadania i w... Teresa Sara - opinia (1) Dziękujemy za współpracę. Jeśli będziemy potrzebować pomocy w sprzedaży bądź... Sara Magda - opinia (1) Pan Paweł bardzo profesjonalny i zaangażowany w sprzedaż naszego mieszkania.... Magda beata wetoszka - opinia (1) Dzień dobry, Zamieściłam ofertę sprzedaży mieszkania w internecie. Pod... beata wetoszka Michael - opinia (2) Bardzo profesjonalna administracja mieszkania, Pan Krzysztof Sz. reprezentuje... Michael Grażyna Ś. - opinia (2) Zdecydowanie polecam współpracę z Panią Anetką Kalitiuk. Kilka dni temu... Grażyna Ś.