Grażyna Osiecka - opinia (1) Moją sprzedaż prowadziła pani Karina Kokłowska. Bardzo dobra opieka związana... Grażyna Osiecka Tomasz Godyński - opinia (1) Pan Adrian Smagliński to pełen profesjonalizm i unikatowe, indywidualne... Tomasz Godyński Mariia Kamenska - opinia (2) Jestesmy pod bardzo dobrym wrazeniem od spolpracy. Zawsze szybko... Mariia Kamenska
Agnieszka C. - opinia (1) Pan Adrian Smagliński to niesamowicie skuteczny, profesjonalny i pomocny... Agnieszka C. Aleksandra - opinia (1) Polecam szczerze. Profesjonalizm Pana Adriana Smaglińskiego na jest na... Aleksandra Małgorzata - opinia (1) agencja warta polecania! Cały proces zakupu mieszkania przebiegł bardzo... Małgorzata Lucyna - opinia (1) Bardzo dobra współpraca z firmą. Nieoceniona pomoc p. Kariny. Firma rzetelna... Lucyna Adam i Ewa Gilewicz - opinia (1) Współpraca z Panem Adrianem jest lepsza niż rewelacyjna !Potwierdzam... Adam i Ewa Gilewicz Julita Hansen - opinia (2) estatic nieruchomosci nie bylo mi znane,firma polecona zostala mi przez... Julita Hansen Paulina i Radek - opinia (2) Współpracę można opisać w trzech słowach: szybko, łatwo i przyjemnie. Pani... Paulina i Radek Karol - opinia (1) byłem na prezentacji domu który prezentowała doskonale przygotowana Pani... Karol Paweł P. - opinia (1) Szczerze polecam biuro Estatic, a w szczególności p. Hanię Walker, z którą... Paweł P. Piotr - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Dominiką Calik z biura nieruchomości Estatic.... Piotr W - opinia (1) W pełni udana transakcja kupna i sprzedaży, polecamy! W Ania Gdańsk - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Biurem Nieruchomości Estatic. W... Ania Gdańsk Zofia Szuta - opinia (2) Ze sprzedażą mojej nieruchomości męczyłam się dłuższy czas co zatrzymywało... Zofia Szuta Mariusz - opinia (2) Super profesjonalna obsługa. Polecam Marta Brzyska Mariusz Sebastian.H - opinia (1) Rewelacyjny kontakt z P. Adrianem , pełne profesjonalizmu podejście do... Sebastian.H Paweł - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa.Pełna pomoc w procesie sprzedaży mieszkania.... Paweł Agata - opinia (1) Polecam serdecznie biuro estatic z Gdańska. Proces zakupu domu przeprowadzony... Agata