Sprzedający Andrzej Z (1) Polecam każdemu biuro nieruchomości Estatic. Wysoki poziom obsługi,wysoka... Andrzej profesjonalna sprzedaż mieszkania Wrzeszcz (2) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i profesjonalnego podejścia do sprzedaży... Mamy To Zakup mieszkania w Gdańsku (1) Wspaniała współpraca z firmą :) Pomimo, iż sama transakcja nie była z tych... Marcin.ka
Mieszkanie w straszynie 08/2018 (1) Skorzystałem z usług nieruchomości Estatic w formie kupującego. Jestem bardzo... Sebastian S. Podziękowanie (1) Chciałbym bardzo podziękować za profesjonalne przeprowadzenie transakcji.... Paweł Naprawdę profesjonalnie (1) Moge szczerze polecić wszystkim biuro Estatic oraz w szczególności p.Łukasza... Monika ka. Dom w Przyjaźni (1) Polecam współpracę z Biurem Estatic a przede wszystkim z panią Elą Wydrowską,... Hanna Saratowicz Bardzo dynamiczni pracownicy biura Estatic (1) Moją transakcję obsługiwała Pani Magdalena Szeliska, osoba bardzo... Beata Turoń Dom w Przyjaźni (1) Po podpisaniu umowy z Panią Elżbietą Wydrowską sprawy sprzedaży mojego domu... Barbara Polecam z ogromną przyjemnością! (1) Bardzo polecamy biuro Estatic! Współpracowaliśmy z Panią Elżbietą, która jest... Justyna Szybko, profesjonalnie, z dbałością o detale (1) Z firmą Estatic współpracowałam zarówno w związku ze sprzedażą starego... Dorota Dziękuje firmie Estatic (1) W szczególności panu Łukaszowi za znalezienie nam idealnego mieszkania.... Daniel z rodziną Super pośrednik (2) Polecam Pana Łukasza, ponieważ jest profesjonalnym pośrednikiem. Cechuje go... Ewa Polecam panią Martę (1) Pani Marta jest bardzo profesjonalną i kompetentną pośredniczką. Sprzedała... Barbara Wynajem lokali biurowych (2) Polecam serdecznie pana Łukasza Wydrowskiego. Z kilku biur współpracujących... Katarzyna Bardzo szybki wynajem! (1) Polecam serdecznie, pan Łukasz Wydrowski ekspresowo znalazł nam najemców na... Elżbieta Polecam serdecznie (1) Współpracowałem z panem Łukaszem przy sprzedaży mojego mieszkania na Chełmie.... Adam