Paulina W. - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z p. Anną Michalską z Estatic... Paulina W. Gabrysia - ocena (1) Chcesz sprzedać mieszkanie i nie wiesz od czego zacząć? Od telefonu do... Gabrysia Ewelina - ocena (1) Współpraca z Panią Adą Nadolską przebiegła perfekcyjnie. Polecamy! Ewelina
Mariusz - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc w sprzedaży domu Panu Krzysztofowi Wolanin... Mariusz Karol - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Panem Robertem Bandrowskim z Estatic... Karol Marta - ocena (1) Mogę tylko polecić współpracę z agencją nieruchomości Estatic, a w... Marta Kamil B - ocena (1) Bardzo polecam. Prowadzenie transakcji przez Panią Olę Grzyb było bardzo... Kamil B Maria i Miłosz - ocena (1) Z Panią Adą Nadolską, z Biura Nieruchomości estatic, od pierwszego spotkania... Maria i Miłosz Anna K. - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować p.Aleksandrą Grzyb z Biura Estatic -  przy... Anna K. Sławomir i Danuta Sobczyk - ocena (1) Chcemy serdecznie podziękować Pani Adzie Nadolskiej za pomoc w sprzedaży... Sławomir i Danuta Sobczyk Mariusz - ocena (1) Współpraca z Robertem Bandrowskim oraz firmą Estatic przerosła moje... Mariusz Anna - ocena (1) Oceniam Panią Adę Nadolską, jako osoba kupująca mieszkanie. Współpraca... Anna Agnieszka - ocena (1) Pan Łukasz z Estatic Nieruchomości zajmował się sprzedażą naszego mieszkania.... Agnieszka Dorota - ocena (1) Kontakt do Pana Roberta Bandrowskiego dostałam z polecenia mojej koleżanki i... Dorota Wioletta - ocena (1) Polecamy biuro i p. Adę Nadolską każdej stronie zaangażowanej w transakcje... Wioletta Sylwia Gorecka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług biura, a przede wszystkim z profesjonalnego... Sylwia Gorecka Grzegorz Nagórski - ocena (1) Sprzedając mieszkanie korzystałem z biura Estatic, które szczerze polecam.... Grzegorz Nagórski Krzysztof - ocena (1) Pan Robert Bandrowski z biura Estatic podszedł rzetelnie do sprzedaży mojego... Krzysztof Beata Wilkoszewska - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z Panią Anną Michalską z Biura Estatic. Pani Anna... Beata Wilkoszewska Bartek - ocena (1) Właśnie sprzedaliśmy mieszkanie w Gdyni Redłowie dzięki firmie Estatic.... Bartek