Patrysia - opinia
Prawo jazdy było dla mnie czymś magicznym początkowo. Wydawało się to takie nierealne dla mnie, że ja będę prowadzić. Mimo początkowego stresu, dzięki pani Adzie przekonałam się szybko do jeżdżenia i nie wyobrażam sobie już nie prowadzić. Pan Tomek również przyłożył do tego rękę i dokładnie przygotował mnie do egzaminu praktycznego, który zdałam za pierwszym razem. Jazdy były przyjemne, czułam się bardzo swobodnie i chłonęłam wiedzę, jak gąbka. Błędy, które robiłam były od razu korygowane do momentu wykonania manewru poprawnie.
Również cała administracja w Delcie jest bardzo przyjemna. Przez dobę pandemii byłam bardzo zagubiona w dokumentach, które potrzebuje do prawa jazdy, ale te przemiłe kobiety pomogły mi i naprowadziły. Polecam serdecznie Delte każdemu, którą wybrałam nie dlatego, że mieszkam zaraz obok niej, ale bo jest najlepsza.
Również cała administracja w Delcie jest bardzo przyjemna. Przez dobę pandemii byłam bardzo zagubiona w dokumentach, które potrzebuje do prawa jazdy, ale te przemiłe kobiety pomogły mi i naprowadziły. Polecam serdecznie Delte każdemu, którą wybrałam nie dlatego, że mieszkam zaraz obok niej, ale bo jest najlepsza.