Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Anna i Grzegorz - opinia (1) Gorąco polecamy współpracę z Panem Piotrem Bartosiukiem ponieważ wykazał się... Anna i Grzegorz Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolą z usług Pepper House. Polecam p. Agatę. Najlepszy... Joanna Maciek Justyna S. - opinia (1) Bardzo polecamy ,solidna firma,profesjonalna obsługa,super. Maciek Justyna S.
DawidM. - opinia (1) Po rozmowie z kilkoma pośrednikami, stwierdziłem że korzystanie z... DawidM. Mateusz Ż. - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pepper House. Pan Aleksander Grześków... Mateusz Ż. Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam. Pan Marcin Pietkiewicz i Pan Michał Grześkowiak zadbali o... Justyna Joanna - opinia (1) Gorąco polecam. Mieliśmy kilka trudności z kredytem przez doradcę z... Joanna Anna Nawrocka - opinia (1) Pani Jagoda Wolff bardzo profesjonalnie przeprowadzila nas przez proces... Anna Nawrocka Anna M - opinia (1) Solidna firma...z Panią Renata Kak-Szneider załatwią państwo wszystko. Anna M Waldemar - opinia (2) Pierwotnie podjąłem działania sprzedażowe mieszkania bez udziału pośredników.... Waldemar Bartosz - opinia (2) Mogę z czystym sumieniem polecić Panią Izę Szczęśniak. Właściwa osoba na... Bartosz Ewa - opinia (1) Polecam biuro Pepper House za profesjonalizm i obsługę klienta na najwyższym... Ewa Karolina - opinia (1) Pani Iza Szczęśniak jest bardzo dobrym i skutecznym pośrednikiem;)... Karolina Izabela - opinia (1) Chciałabym podziękować firmie Pepper House za pomoc w zakupie mojego... Izabela Izabela - opinia (1) Chciałabym podziękować firmie Pepper House za pomoc w zakupie mojego... Izabela Karol - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa, polecam. Karol Grzegorz - opinia (1) Sprzedaza mojego mieszkania zajmował się Pan Michał Karcz. Właściwy człowiek... Grzegorz Grażyna - opinia (1) Polecam gorąco wszystkim usługi biura Pepper House. Wszyscy pracownicy są... Grażyna Blanka - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Michałem Karczem. Blanka Patok Agnieszka - opinia (1) Serdecznie poleca korzystać z pomocy pani Agnieszki Brodek oraz Pana Marcina... Patok Agnieszka