Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

polecam (1) Rewelacyjna, profesjonalna obsługa szczególnie pana Michała Łuczkowskiego i... alicja Opinia (1) Chciałam bardzo podziękować pani Agnieszce J za jej trud i zaangażowanie w... Małgorzata Kredyt w Pepper House od Pani Agnieszki (1) Pomoc w udzieleniu kredytu hipotecznego przez Panią Agnieszkę J. z biura... Leszek
Sprzedaż Mieszkania (1) Udało mi się sprzedać mieszkanie. Bardzo dziękuje za profesjonalną współpracę... Elżbieta B Dziękuję za współpracę i POLECAM !!! (1) Biuro Pepper House zostało mi polecone i faktycznie już pierwszy kontakt z... Ewa M. Udana transakcja z Panem Rafałem Milan :) (1) Kupiłam przepiękne mieszkanie w Gdyni za pomocą p. Rafała Milan z firmy... Justyna Pastwa podziękowanie dla PANA ALANA BALLA (1) Z uwagi na poważne utrudnienia w trakcie sprzedaży mieszkania oraz duże... Michał Sprzedaż mieszkania (1) Bardzo polecam agencję Pepper House. Od wystawienie mieszkania do podpisania... Maciej Zakup mieszkania (1) Polecam Pana Michala Grzeskowiaka jako posrednika nieruchomosci. Ogromna... Magdalena Ciesielska Polecam. (1) Polecam jak najbardziej współpracę z Pepper House. Ofertą mieszkania które... Rafał kupowanie mieszkania (1) kupowanie mieszkania magdalena lewandowska Bardzo polecam (1) Bardzo polecam współpracę z biurem Pepper House. To najlepsze biuro... Beata Ola - opinia (1) fachowa obsługa, pełen profesjonalizm i 100% zaangażowania ze strony... Ola Polecam. (1) Jak najbardziej polecam Pepper House. Pełen profesjonalizm. W szczególności... Rafał Profesjonalny doradca Paweł Koronkiewicz (1) Polecam współpracę z biurem Pepper House a w szczególności z Panem Pawłem... Stanislawa Biuro godne polecenia! (1) Serdecznie polecam korzystanie z usług biura Pepper House. Poszukiwałam... Aneta Miła i profesjonalna współpraca (1) Kupiliśmy właśnie mieszkanie z oferty Pepperhouse i jesteśmy bardzo... Kasia i Wojtek Doskonaly rezultat (1) Sprzedawalam duzy apartament, wiec zalezalo mi na znalezieniu skutecznego... Anna Profesjonalizm,wysoka kultura i ciekawe oferty (1) Wraz z żoną szukaliśmy mieszkania do kupna i skorzystaliśmy z pomocy biura... Izabela i Maciej Karolewscy Znakomita wspolpraca i profesjonalny service (1) Znakomity, profesjonalny service w szczegolnosci ze strony agenta Pana Pawla... Adam