Pierogarnia Dziana Dana

Pierogarnie

Gdynia, adm. Józefa Unruga 78

Julia - ocena (1) Próbowaliśmy dziś pierogów Litewskich i z mięsem. Wyśmienite. Ciasto... Julia Aleksandra - ocena (1) bardzo pyszne pierogi,moja rodzina bardzo zadowolona,fajna atmosfera,... Aleksandra Pierogi Fan - ocena (1) Pyszne pierogi ekspresowo podawane Pierogi Fan
Kornel - ocena (1) Świetne pierogi, zawsze cudowną, uśmiechnięta obsługa :) Kornel Tatiana - ocena (1) Pierogi są przepyszne Tatiana Dominik - ocena (1) Miła obsługa...ale co najważniejsze, rewelacyjne pierogi !! Dominik Sylwia - ocena (1) Najlepsze pierogi w Gdyni Sylwia Paweł M - ocena (1) Bardzo smacznie, zawsze dobry obiad tutaj Paweł M Monika - ocena (1) Nasze pobyty w Gdyni nie mogą obejść się bez odwiedzenia tej pierogarni.... Monika Piotr - ocena (1) Najlepsze pierogi jakie jadłem Piotr Anna - ocena (1) Kupuję pierogi od początku istnienia Pierogarni, lepszych w Trójmieście nie... Anna Michał - ocena (1) Przepyszne pierogi w bardzo dobrej cenie Michał leszek1962-16@o2.pl - ocena (1) Niebo w gebie.Pierogi były pyszne farsz dobrze doprawiony a ciasto mięciutkie. leszek1962-16@o2.pl Arek_pe - ocena (1) Regularnie odwiedzamy, bardzo smaczne pierogi Arek_pe Aga - ocena (1) Pierogi rozpływają się w ustach, mięciutkie, smakowite i duży wybór smaków...... Aga Marek - ocena (1) Banan z nutellą dzisiaj zamówiłem i jagódki kamczackie pierogi godne... Marek Sylwester.paluch@wp.pl - ocena (1) Bardzo dobre pierogi Sylwester.paluch@wp.pl Vadim - ocena (1) Pierogi rozpływające się w ustach, czysta Ambrozja Vadim Zus - ocena (1) Najlepsze pierogi w trojmiescie Zus Irek Jaworski - ocena (1) Nie obniżyli poziomu od czasu, gdy zawitałem do nich kilka lat temu. Wariacje... Irek Jaworski