Pierogarnia Dziana Dana

Pierogarnie

Gdynia, adm. Józefa Unruga 78

Piotr - ocena (1) Pierogi z dzika Piotr FRQ - ocena (1) Pierogi SUPER, co tu więcej pisać. Ciasto rozpływa się w ustach FRQ Mateusz - ocena (1) najlepsze! duzo tanio smacznie, pierogi numer 1 w trojmiescie Mateusz
Przemek - ocena (1) Świeżo, solidnie, rozmaicie. Przemek Monika - ocena (1) Zawsze świeże , pyszne , ciasto cieniutkie , farsz wybitny ️ Monika Wiktoria - ocena (1) Bardzo dobre pierogi i szeroki wybór smaków. Dla mnie najlepsze to banan i... Wiktoria Kabanos - ocena (1) Polecam ten lokal z zamkniętymi oczami . Biję innego typu lokale o głowę.... Kabanos Ewa, Mariusz i Karol z Krakowa - ocena (1) Wspaniale ciasto, oryginalny farsz, miła obsługa, do transportu pierogi... Ewa, Mariusz i Karol z Krakowa Ania - ocena (1) Bardzo dobre pierogi, ulubione to te z kaczką Ania Andrzej - ocena (1) Najlepsze pierogi jakie jadłem,rozpływają się w ustach. Andrzej Marlena - ocena (1) Najlepsze pierogi jakie jadłam, ciasto rozpływa się w ustach, a farsz... Marlena Emilka - ocena (1) Pyszne pierogi Emilka Aneta - ocena (1) Pychota polecamy Aneta Marek - ocena (1) Najlepsze pierogi w Trójmieście!!! Marek Piotr - ocena (1) Pyszne pierogi jak u mamy , pierwszy raz i napewno nie ostatni . Gorąco... Piotr Natalia - ocena (1) polecam każdemu ! a pierogi z kaczką czy dzikiem - poezja! Natalia Tomasz - ocena (1) Świetne pierogi. Jadłem z mięsem i okrasą. Idealnie ugotowane, super w smaku,... Tomasz Andrzej - ocena (1) becik3@vp.pl pierogi z kurczakiemi szpinakiem rewelacja, chociaż żona... Andrzej Damian - ocena (1) Pierogi z mięsem u Dziana Dana to kulinarny majstersztyk, który przenosi... Damian Wiktor - ocena (1) Super pierogi smakuwa Wiktor