Pierogarnia Dziana Dana

Pierogarnie

Gdynia, adm. Józefa Unruga 78

Jakub Świderski - ocena (1) Zdecydowanie najlepsze pierogi w Trójmieście. Do tego Panie wprost przemiłe Jakub Świderski Wojciech - ocena (1) Wyśmienite pierogi. Wojciech Gabriela - ocena (1) Najlepsze pierogi jakie jadłam. Polecam gorąco Gabriela
Joanna - ocena (1) Pyszne pierogi, moje ulubione to wiejskie. Polecam Joanna Piotr - ocena (1) Ja uwielbiam owocowe :) i twarogowe też Piotr Aga - ocena (1) Najlepsze pierogi jakie jadłam ️️️ Aga Dominos - ocena (1) Najlepsze pierogi jakie jadłem. Jest jeden problem, nie mozna się zdecydować... Dominos Iwona - ocena (1) Mega pyyyysznie!!! Iwona Alicja - ocena (1) przepyszne pierogi z kaczką , grzybami , paszteciki - polecam Alicja Sebastian - ocena (1) Super! Najlepsza obsługa na świecie. Sebastian Katarzyna - ocena (1) Pyszne pierogi i bardzo miła obsługa, dobra atmosfera Katarzyna Wiktoria - ocena (1) Pierogi zawsze najlepsze i przeróżne rodzaje, zawsze do wyboru do koloru.... Wiktoria Ola - ocena (1) Mój syn który jest strasznym niejadkiem uwielbia pierogi z dzianej dany i... Ola Alicja - ocena (1) Przepyszne pierogi i świetna obsługa :) Alicja Wojtek - ocena (1) Zawsze pysznie , wielosmakowo, rodzinnie, ręczna robota, wiele smaków do... Wojtek Adasko - ocena (1) Niesamowite pierogi Adasko Nikodem - ocena (1) Najlepsze pierogi na świecie i świetna obsługa. Domowy klimat. I niskie jak... Nikodem Karol - ocena (1) Moim zdaniem najlepsza pierogarnia w trojmiescie Karol Marcin - ocena (1) Dobrodziejstwo dla dzielnicy, w ciągu 15 minut gotowy obiad dla 4 osób za... Marcin Julia - ocena (1) Próbowaliśmy dziś pierogów Litewskich i z mięsem. Wyśmienite. Ciasto... Julia