Pierogarnia Dziana Dana

Pierogarnie

Gdynia, adm. Józefa Unruga 78

Katarzyna K. - ocena (1) Najlepsze pierogi ️ W połączeniu z przemiłymi ludźmi,którzy tworzą to skromne... Katarzyna K. Agatka - ocena (1) Najlepsze pierogi jakie w życiu jadłam!! Idealnie ciasto oraz farsz będę wracać! Agatka Hanna Wójcik - ocena (1) Najlepsze pierogi jakie jadłam w swoim życiu! Hanna Wójcik
Wiktoria - ocena (1) Pierwsze wrażenie tworzy piękne zadbane wnętrze, bijące ciepłem. Potem witają... Wiktoria Grzegorz - ocena (1) Najlepsze pierogi jakie jadłem!!! Grzegorz Alicja - ocena (1) Najlepsze pierogi jakie jadłam, ciasto mięciutkie, bardzo dużo farszu. Pychota! Alicja Radek - ocena (1) Za każdym razem super smak! Radek łukasz - ocena (1) Bardzo smacznie, duże syte porcje, rewelacyjna obsługa i fajne ceny. łukasz Darek - opinia (1) Bardzo miła obsługa, świetne pierogi za przystępną cenę. Darek Fan tasy - opinia (1) Pierogi przepyszne mały lokal ,ale bardzo przytulny polecam miłośnikom... Fan tasy Loki - opinia (1) Często tu kupuje pierogi. Są pyszne. Lokal malutki dlatego tylko 4 gwiazdki... Loki Natalia - opinia (1) Najlepsze pierogi w Trojmiescie. Do tego cena przystępna. Różne kombinacje... Natalia