Poszliśmy tam pierwszy raz i ostatni !! po pierwsze na samym wejściu 20 zl od osoby wstęp który zobowiązuje tylko do wejścia klubu po drugie poszliśmy do szatni 10 zl szatnia za 2 kurtki po trzecie kupiłem drinka dla siebie i mojej kobiety (2 x Sprite z vódka) i zapłaciłem 35 zl więc na samym wejściu i napiciu się drinka już 85 zl poszło.ok potem kierunek jakiś stolik żeby sobie usiąść i wypić te drinki,więc usiedliśmy a po chwili podchodzi do nas młoda kobieta i mówi że stolk 50 zł lub mamy kupic butelke vodki no to już przegięcie czy ja przyszedłem się schlać z moją kobietą czy się pobawić ? a co do zabawy to byliśmy tam koło 23 i dj grał jakieś stare kawałki i kiepsko zgrywał znaczy mixował więc nawet muzyka była kiepska jak na tak reklamowany Klub w sopocie.Ten klimat lanserski kobiety w mini i spodenkach przepychające się przy
barze nie zauważające że ktoś stoi eh żenada klub jedna wielka Pomyłka a szkoda bo gdyby
było wszystko ok. to byśmy tam częściej bywali….a tak już Nidgy i odradzimy naszym znajomym..