Pizzeria Omaggio

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Kielnieńska 163

JESTEM W SZOKU !!!!! (2) Nie moge w to uwierzyć moja cierpliwość sie skończyła!!! Mieszkam w... klientka Chwaszczyno Nie, (3) 25 PLN za 30 cm pizzy - stanowcze nie. Ciasto buła, salami spod kredensu o... Ergonom Extra żarełko (1) Pizza rewelacja !!!!!!!! Ostatnio jadłam ich nowości z penne.Też fajne... D..ota
Tanio i solidnie (1) A ja zamawiam w Omagio pizzę Rucolę i polecam z czystym sumieniem. Lepszej... Megan Ewelina approves :D (1) Szybki dowóz,pizza rewelacyjna. Ewelina pozytywnie zaskoczona (1) Jestem pozytywnie zaskoczona pizzą w Omaggio Osowa ! Zamówiłam do domu pizzę,... Karolina niezadowolony - opinia (1) Jestem niezadowolony z usług maggio ...zamówiłem pizze familijna (50cm) , a... niezadowolony Pizza najlepsza jaką jadłam (1) Polecam wszystkim pizzerię Maggio w Gdańsku (Osowa). Byłam tam pierwszy raz i... Anka Szybka dostawa (2) Zamówiłem pizze i otrzymałem ją po 18min !!! Szybka dostawa a pizza najlepsza... Łukasz braki (1) przy nugetsach nie było frytek, wszystko na temat yucano ! Nie zgadzam się z opinią od zdrodzik (1) Nie zgadzam sie z opinią od zdrozik, dowóz jest bezpłatny dla firm, a klienci... . ....!!! (1) NIE POLECAM!!!, niby pracują do 22 ale po 21 już nie przyjeli zamówienia a... zdrodzik GORĄCO POLECAM !!! (1) Polecam wszystkim pizzerię w Osowie przy Kielnieńskiej (Tino). Zamawiałem... Marek super (1) smacznie i milo less AGA - opinia (1) jedzenie jest bardzo smaczne żurek najlepszy na świecie!!! Niezbyt długo... AGA BEZNADZIEJA (1) W SOBOTE 16 CZERWCA ZAMÓWIŁEM W LOKALU NA WYNOS DWA GYROSY ,JUZ NA WSTĘPIE... SMAKOSZ Gwóźdź w pizzy (1) Sprawa dotyczy Telepizzerii Tino w Gdyni, ul. Chwaszczyńska 2 (piszę tu, bo... Tomek