Podatek adiacencki - prawnik

Czy ktoś zasięgał wiedzy prawniczej w sprawie podatku adiacenckiego i może podać namiary ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Podatek adiacencki - prawnik

ktos juz pisal wczesniej o tym na forum.. a powiedz co potrzebujesz.... na dzien dobry masz 7 dni na oprotestowanie od odebrania pisemka z poczty :):)... potem pozamiatane... a ze pisaly to gwiazdy z szemuda to jest sie do czego podpiac i oprotestowac...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nierzetelny operat - nie chcą powiedzieć dlaczego te działki, gdzie są te działki nie odpowiadają na pytaniam, dzwoniłam do tej Pani rzeczoznawcy - ale nie chciała ze mną rozmaiwać nawet była bardzo niekulturalna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety przez telefon tak może ale gdybyś zgłosiła uwagi na piśmie po zapoznaniu z operatem musiałaby sie wytłumaczyć pisemnie.

właśnie się wytłumaczyła - ale omijająca i nie konretnie - w jej odpowiedzi nie padło ani jednej odpowiedzi na moje pytania - dosyć proste i konkretne.

Jest sposób na opłatę adiacencka żeby się nie denerwować.

jaki ?

To że musimy płacić podatek audiencki to wina Radnych, to oni tak zdecydowali...

Inne tematy z forum

Hala Olimpia (9 odpowiedzi)

Gmina chwali się wybudowaniem hal sportowych we wszystkich szkołach. W Bojanie też miała powstać,...

Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno (24 odpowiedzi)

Między Bojanem a Kielnem firma Stachtrans planuję budowę wysypiska śmieci , takiego samego jak...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (721 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...