Polecam Elka School
Właśnie zdałam egzamin po kursie w Elka School w Gdyni i mogę szczerze polecić tę szkołę. Panie w biurze bardzo sympatyczne , kurs teoretyczny zrobiłam w 5 dni (wystarczyło żeby teorię w PORD napisać na 100% :) ). Zajęcia praktyczne miałam z panem Januszem Sowa - świetny instruktor. Zaczynając kurs, nie wiedziałam zupełnie nic z obsługi samochodu, trochę mi zajęło "ogarnięcie" sprzęgła itp., ale Pan Janusz zawsze cierpliwie wszystko tłumaczył (niekiedy wiele razy musiał powtarzać to samo :) ). Nauczył mnie kulturalnej, eleganckiej i zgodnej z przepisami jazdy. Na egzamin praktyczny poszłam bez stresu, bo wiedziałam, że wszystko mam opanowane. I było warto, żeby na koniec egzaminu w PORD usłyszeć od egzaminatora, że będzie ze mnie bardzo dobry kierowca ;) w życiu bym nie pomyślała ze ktoś będzie w stanie mnie tego wszystkiego nauczyć w tak krótkim czasie, za co jestem bardzo wdzięczna całej szkole, a w szczególności panu Januszowi ;)) jazdy zawsze w świetnej atmosferze, a na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło