Polećcie specjalistę od usuwania zaćmy

Poszukuję wybitnego specjalisty, bo oko wiele już przeszło i usunięcie zaćmy wymaga dużej precyzji. Nie ma tu miejsca na jakiekolwiek niepowodzenie. W grę wchodzi zarówno NFZ, jak i kliniki prywatne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polećcie specjalistę od usuwania zaćmy

Moja mama miała usuwaną zaćmę w szpitalu Wojskowym na Polankach. Zabiegi przeprawadzają dwa razy w tygodniu. Wszystko ładnie sią zagoiło- jest ok! Jest też jakiś spesjalista w Sopocie w prywatnej klinice- nie znam nazwiska.

neissi poszukaj w rankingu lekarzy , ja tak znalazlam onkologa np.

W Sopocie najprawdopodobniej chodzi o dra Gębkę. Ale uwaga - raczej trzeba liczyć na wizyty prywatne. Przyjmuje w Krzywym Domku, mój tata jest jego stałym pacjentem okulistycznym.

Jeśli chodzi o zaćmę to tylko dr Kozak. jest świetnym fachowcem. pracuje w szpitalu na zaspie.

witam , moja mama miała usuwaną zacme u dr Jana Staniewicza, w Lagunie Medical na terenie szpitala mswia, oczywiscie odplatnie, ale naprawde warto.Oko bylo juz mocno zniszczone a teraz widzi naprawde super. Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Problem z utrzymaniem erekcji (12 odpowiedzi)

Mam 22 lata. Jestem ze swoją dziewczyna od 5 lat. Jestęsmy dla siebie pierwszymi partnerami. Od 3...

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...