Policja na rondzie

Hej! wie ktoś może, dlaczego było tylu policjantów na rondzie w Kokoszkach dzisiaj o ok. 6.15? Stłuczki nie było.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Policja na rondzie

Chyba akcja trzeźwość. Dziś wyjątkowo duży korek się zrobił. Do pracy się spóźniłem. Dzięki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie chyba, a na pewno. Około 7 sprawdzali w Bysewie. Chwilę postoimy, a może za to paru pijaków wyeliminują.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może złapią pijaka a moze nie złapią, ale na pewno wszyscy straciliśmy dużo czasu tzn. Jakieś 15-20 minut. Nie mam nic przeciwka takim akcjom ale niech to robia z głową tzn wyrywkowo niech kontrolują a nie paraliżują dragę główną na odcinku 5 km. Bezmózgi niebieskie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

w chwaszczynie rowniez sprawdzali kierowcow jadacych z roznych kierunkow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj nieładnie, nieładnie, oni dbają m.in. o bezpieczeństwo twoich dzieci. Może właśnie dzisiaj jakiś pijak nie rozjechał Twojego dziecka. Powinnaś ich przeprosić !!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hmmm... to wyglądało raczej na jakąś akcję... może obława....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Janukowycza szukali
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://gdansk.naszemiasto.pl/artykul/akcja-trzezwy-poranek-na-pomorzu-policja-zatrzymala-5,2180398,t,id.html#006985c9eb500928,1,3,8
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...