Ile razy słyszeliście, że Gdańsk to "mała Sycylia"? (1) Pamiętacie na pewno medialne doniesienia o licznych rachunkach bankowych śp.... smakosz kaszanki Robią nam katolicki kraj (1) Kaczorek mówqi o tym ,ze tylko katolik jest prawdziwym Polakiem . I kto... borys godunow w kawiarniach można sobie w Gazecie Wyborczej poczytać teksty o tym, jak to znicze zapalone ku czci ofiar Katynia czy jeżdżące (2) Przez dziesięć dni w wyniku awarii superdrogiej oczyszczalni Czajka co... JaQku
Naprawdę Donald? (2) Zabierze wyłudzającym z VATu cwaniakom, a da dzieciom i ich rodzicom? To mi... JaQkuu Co z tym Amber Gold ? (1) Raport komisji ws Amber Gold miał być fajerwerkiem obozu władzy tuż przed... Skydiver PiS- komuniści powiedzą ci w co masz wierzyć (2) PiS-komuna wie, w co człowieku masz wierzyć. Masz wierzyć w to, co chce... Skydiver Odlot PiS-komuny (1) Pisowski funkcjonariusz Gowin: 8 tys. złotych na rękę w miastach to nie są... Skydiver Oto mój apel: (1) Nie dajmy się ogłupić. Tylko Rafał Trzaskowski jest szanowanym politykiem na... mam IQ 33 Polakom najzwyczajniej świecie żyje się o niebo lepiej pod rządami PiS (19) Od 4 lat z kranów płynie 500+, najniższe bezrobocie, najwyższe płace i... Ja Q PiS-komuniści powiedzą ci jak masz żyć. (21) PiS-komuna wie, co jest dla ciebie człowieku najlepsze.Masz żyć tak, jak chce... Skydiver Drobna wiosenna wpadka (3) "Superekspres" opublikował artykuł mający ocieplić wizerunek lidera "Wiosny"... sa∂yl Władze gdańskiego Europejskiego Centrum Solidarności uhonorowały Medalem Wdzięczności wiceprzewodnicz. KE Fransa Timmermansa. (1) W odpowiedzi NSZZ Solidarność postanowiło odebrać im prawo do używania... JacQ Opozycyjna próżnia prawna i marszałek Kuchciński (40) Nie interesuje mnie sprawa lotów marszałka Kuchcińskiego z tej prostej... łowca absurdów Kilka słów prawdy o PiS-komunistycznym Reżimie (1) Frans Timmermans : Polscy sędziowie byli poddani niesłychanej nagonce.... Skydiver Trump a sprawa polska. (3) Ktory pierwszy ktetyn z PIS powie że Trump odwołal wizytę w Polsce z powodu... jaq medale wdzięczności (1) Dzisiaj zostały rozdane medale wdzięczności w ECS , muszę przyznać , że... jaro PiSu strach przed Tuskiem (24) Szef Rady Europejskiej Donald Tusk nie dostał zaproszenia na 80. rocznicę... Skydiver Jest źle : Polacy emigrują z Polski pod rządami PIS (4) Zgodnie z wynikami opracowanymi przez GUS, w końcu 2017 roku poza granicami... Skydiver Altrenatywa (3) L. Wałęsa: "Kaczyński skończy albo w więzieniu albo w szpitalu... jaq Carnegie Hall a sprawa polska, Gazeta Polska (2) "Gazeta Polska" Community of America odwołała koncert, który miał się odbyć w... jaq