PiS : komu służymy ? (9) Towarzysz Kaczynski z Partii Bolszewickiej, która w Polsce reprezentuje... Skydiver Krowoświnia plus (29) Bolszewicy przed wyborami rozdają nieswoje pieniądze. Każda świnia dostanie... Skydiver Członkostwo w OKW (1) Witam :) mam pytanie, bo może ktoś jest bardziej ogarnięty niż ja. Chciałabym... Anika
Lista zdrajców (1) Bolszewiccy posłowie do Europarlamentu głosowali za obcięciem pieniędzy dla... Skydiver Złodzieje oddają pieniądze ? (3) Pamiętacie jak bolszewicy przelewali sobie miliony na własne konta w ramach... Skydiver masturbacja zamiast konstytucja (20) Mam propozycję dla wszystkich osób kwestionujących działania pana... łowca absurdów Co poszło nie tak ? (7) PiS leci na łeb na szyje. Dziś 28% A tak się starali, nawet nagrody sobie... Skydiver PO-papruchy (5) Złodzieje!!! Inflacja 5% miesięcznie a waloryzacja 3%rocznie!! Hańba!!... żuczek Schetyna zaszachował Jarkacza, co teraz? (1) III2018 - Panie prezesie Kaczyński: milczenie nie wymaże afer. Zanim ich nie... k42z100 Przekazałem kopertę, a pan Kaczyński z kopertą wszedł do swojego pokoju (10) Duża Sycylia. Po prostu Kryształ.... Skydiver Kacper Płażyński hipokryta (24) Kacper Płażyński pozywa Geronimo Martens za bezpodstawne zwolnienie... jaq Jak bolszewicy z PiS zabijają polskie firmy (1) Wprowadzony przez bolszewicki tzw. Rząd zakaz handlu w niedziele uderza w... Skydiver Skąd to się wzięło ? (15) 38 milionów Polaków jest obecnie zakładnikami jakiegos tam epizodu w życiu... Skydiver Gdzie ja mieszkam? (8) Wszystkich Gdańszczan, którzy chociaż przez moment chcieli by się poczuć jak... Marek Jestem uczciwy jak Kaczyński. (63) Dziś byłem rano u fryzjera. Na koniec fryzjer mówi : „Należy się 50 zł” Ja mu... Skydiver Pisarz wyproszony z pociągu po oskarżeniu o homofobię (16) Paranoja ma się dobrze w Polsce, nie tylko w Australii. W Australii jednak... łowca absurdów Co wy z tą masturbacją ? (2) Partia Bolszewicka przystąpiła do ataku. Jest to atak słowem ‚masturbacja’ w... Skydiver Scena w Gdańsku-światełko do nieba 13.01.2019 r. (2) Zobaczcie jak łatwo jest manipulować społeczeństwem. W Polskę ,ale nie tylko... dociekliwy Jojo błysnął (4) Jojo Brudziński (znany z dokonywania drobnych rozbojów i kradzieży)... Skydiver Morawiecki kłamie (7) Platforma Obywatelska pozwała Morawieckiego w trybie wyborczym. Chodziło o... Skydiver