lemingi, ostrzegam, nie jesteście flamingami (53) Zastanawiam się od paru tygodni czy coś się stało z lemingami. Czy udały się... zetjot Michalkiewicz w 3city (6) 11 stycznia Spotkanie ze Stanisławem Michalkiewiczem w Gdańsku godzina... Sympatyk Przepis na Patriotę (9) Co młody Polak ma robić, żeby nie stać się lemingiem? Co przeczytać, co... ????
ZetJot (11) też przepadł? ;( Mo___ Liberalna demokracja kończy tam gdzie komuna (5) Jesteśmy w Polsce świadkami zjawiska nieoczekiwanego - oto demokracja... zetjot Kolej na przygody czyli przygody na kolei (5) Miałem sobie wziąć urlop od sieci ale rzeczywistość przywołała mnie do... zetjot Strój świętego czyli kulturowa hucpa (5) Proszę popatrzeć, jak pozwalamy robić sobie wodę z mózgu. Sprawa jest prosta,... zetjot Czy w Gdańsku pora na nowe otwarcie czyli Czy p. Adamowicz powinien juz nie kandydować ? (2) Mam wrażenie że pora na nowe wyzwania stawiane młodym ludziom z otwartymi... twitter Gdansk Cedrowa Iran a sprawa polska (5) Wg "trzeciego bliźniaka" Ludwika Dorna (a zapewne również wg Saby) Polska... sadyl Extremalne podwyżki w Gdańsku (9) http://polskalokalna.pl/wiadomosci/pomorskie/gdansk/news/rmf24-podwyzka-z-88-... zetjot Marsz i media (7) Trudno mówić o marszu z pozycji marszowicza, bo choć słychać nieźle, to widać... zetjot fajny tekst, więc go Wam zacytuję (4) Nie opuszcza mnie wrażenie, że od tak dawna wszyscy żyjemy tu zanurzeni po... ... Wielka Manifestacja Nadchodzi (2) Zabito Krzysztofa Zalewskiego - eksperta lotniczego i dziennikarza... niewolnik kasy Informacja Klubów Gazety Polskiej (2) Fundacja Klubów Gazety Polskiej - prośba o pomoc Szanowni Państwo, proszę... niewolnik kasy Rząd, narząd i przyrząd, kontra nierząd (3) Nie wszyscy jeszcze mieszkańcy Polski przystąpili do Narodowego Frontu... zetjot Radio Gdańsk na tropie grzechów Kościoła (1) Od dłuższego czasu mamy do czynienia z przejawami narastającej medialnej... zetjot list otwarty w obronie podejrzewanej o posiadanie narkotyków piosenkarki Kory Jackowskiej (26) Zupełnie niezasłużenie gdzieś tylko bokiem przemknął po naszych mediach list... cytolog Fajerwerki w radiu gdansk i trojce (5) Poczytajcie ludzie o czym poniżej, może to was zachęci do osobistego badania... zetjot historia szpiegowska (2) http://www.wprost.pl/ar/356092/Kompromitacja-polskiego-wywiadu-Warszawa-odcin... odpowiedź C? RZAD 8 listopada po CICHU przeglosował uprawy GMO w Polsce (19) Dla dobra waszych i naszych dzieci. Czytał ktos cos w gazecie? Bylo o... seteczka