Kristina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w szkole policealnej. Jako cudzoziemka... Kristina Iryna - ocena (1) Ukończyłam już drugi kierunek w tej szkole. Jestem zadowolona z warunków do... Iryna Nastassia - ocena (1) Bardzo się cieszę że udało mi się potrafić do tej szkoły,nauczyciele są... Nastassia
Ekaterina - ocena (1) Najlepsza szkoła w Gdańsku! Utalentowani nauczyciele, wysokiej jakości i... Ekaterina Nataliia - ocena (1) Szkola bardzo przyjazna, profesjonalna obsługa i kadra. Atmosfera super.... Nataliia EB - ocena (1) Super szkoła,zdobyłam upragniony zawód - będę mogła pracować jako opiekunka... EB Asia - ocena (1) Bardzo polecam,wykwalifikowana kadra,doświadczeni nauczyciele wspierający... Asia Klaudia Rutecka - Miłosz - ocena (1) Uważam , że wybranie szkoły to był najlepszy wybór, jaki dokonałam.... Klaudia Rutecka - Miłosz Tetiana - ocena (1) Bardzo zadowoleni, wszyscy nauczyciele są bardzo dobrzy i rozumieją nasze... Tetiana Elżbieta - ocena (1) Super nauczyciele, świetnie wyposażone pracownie, bardzo dobra atmosfera. Elżbieta Joanna - ocena (1) Szkoła nowoczesna, kadra doświadczona z uprawnieniami egzaminatorów, oferta... Joanna W. - opinia (1) Ukończyłem kierunek technik farmaceutyczny rok temu i dopiero teraz mogę... W. Elena - opinia (1) Skarbem tej szkoły są nauczyciele : praktycy z długoletnim stażem , którzy... Elena Martina - opinia (1) Bardzo fajna szkoła i wszyscy w szkole są fajni. Martina M - opinia (1) Jestem słuchaczką jednego z kierunków. Szkoła bezpłatna, świetna kadra... M Marcin - opinia (1) Szkoła bardzo przyjazna, oddana słuchaczowi, widać, że zajęcia prowadzone są... Marcin Jakub - opinia (1) Przyjemna szkoła mili, ludzie i prawdziwe przygotowanie do życia. Jakub Absolwentka - opinia (1) Właśnie skończyłam kierunek opiekunka dziecięca . Rewelacyjna kadra... Absolwentka Patrycja - opinia (1) Bardzo dobrze przygotowani wykładowcy, świetnie przeprowadzanie zajęcia. Patrycja Mat - opinia (1) Profesjonalna kadra, bardzo dobre wyposażenie Mat