Karolina - ocena (1) Szczerze polecam Port Poszukiwacze Nieruchomości a w szczególności Panią... Karolina Karolina Czekalska - opinia (2) Pani Paulina w bardzo profesjonalny sposób zajęła się sprzedażą Naszego... Karolina Czekalska Anna Zaborowska - ocena (2) Sprzedażą naszego domu zajęła się pani Paulina , która jest bardzo... Anna Zaborowska
Karina - ocena (2) Polecam panią Paulinę Kaldunską. Pierwszy raz spotkalam się z tak... Karina Bartosz - opinia (1) Uczciwe biuro dbające o interes klienta. Prezentacja przygotowana bardzo... Bartosz Alicja Nowak - opinia (1) orzystałam z usług pośrednictwa Port Poszukiwacze Nieruchomości i muszę... Alicja Nowak Kamila - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Port Poszukiwacze Nieruchomości, z którym miałam... Kamila Gucio - opinia (1) Profesjonalna obsługa, niezawodna firma. Polecam gorąco. Gucio Rewelacyjne biuro (1) Do Poszukiwaczy Nieruchomości trafiliśmy przypadkiem ale wybór tego biura... Piotr Najlepsze biuro nieruchomości w 3 City (1) Nie jestem fanem pośredników nieruchomości i zamierzałem sprzedać mieszkanie... Tomasz sprzedaż mieszkania (1) Współpraca bardzo sprawna, super kontakt, Pani Natalia Wiśniewska... Beata K. Miło korzystać z obsługi prawdziwych profesjonalistów. (1) Tak jak w nagłówku. Bardzo dobra znajomość rynku i pełny profesjonalizm na... Piotr Ś. polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi biura Port Nieruchomości, a w... bsmyk Wszystko bardzo dobrze (1) Wszystko sprawnie i bez problemowo. Pierwszy raz kupowałem mieszkanie więc... Aleksander Szczerze polecam (1) Bardzo dziękuję Agencji PPN a przede wszystkim Panu Łukaszowi Hetmańskiemu za... Jola Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam usługi Port Nieruchomości, a zwłaszcza Panią Natalię... Agata POLECAM! (1) Sprawna i profesjonalna pomoc przy zakupie mieszkania! Szczególne... Marta Szczerze polecam :) (1) Szczerze polecam współpracę z agencją nieruchomości PORT. Profesjonalna do... Wioletta Polecam (1) Polecam współpracę z Panią Agatą Perlińską-Kata z Port Poszukiwacze... Bożena Znają się na swojej robocie (1) Serdecznie polecam usługi Port Nieruchomości. Pan Łukasz Hetmański... Piotr Wysocki