Karolina Czekalska - opinia (2) Pani Paulina w bardzo profesjonalny sposób zajęła się sprzedażą Naszego... Karolina Czekalska Anna Zaborowska - ocena (2) Sprzedażą naszego domu zajęła się pani Paulina , która jest bardzo... Anna Zaborowska Karina - ocena (2) Polecam panią Paulinę Kaldunską. Pierwszy raz spotkalam się z tak... Karina
Bartosz - opinia (1) Uczciwe biuro dbające o interes klienta. Prezentacja przygotowana bardzo... Bartosz Alicja Nowak - opinia (1) orzystałam z usług pośrednictwa Port Poszukiwacze Nieruchomości i muszę... Alicja Nowak Kamila - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Port Poszukiwacze Nieruchomości, z którym miałam... Kamila Gucio - opinia (1) Profesjonalna obsługa, niezawodna firma. Polecam gorąco. Gucio Rewelacyjne biuro (1) Do Poszukiwaczy Nieruchomości trafiliśmy przypadkiem ale wybór tego biura... Piotr Najlepsze biuro nieruchomości w 3 City (1) Nie jestem fanem pośredników nieruchomości i zamierzałem sprzedać mieszkanie... Tomasz sprzedaż mieszkania (1) Współpraca bardzo sprawna, super kontakt, Pani Natalia Wiśniewska... Beata K. Miło korzystać z obsługi prawdziwych profesjonalistów. (1) Tak jak w nagłówku. Bardzo dobra znajomość rynku i pełny profesjonalizm na... Piotr Ś. polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi biura Port Nieruchomości, a w... bsmyk Wszystko bardzo dobrze (1) Wszystko sprawnie i bez problemowo. Pierwszy raz kupowałem mieszkanie więc... Aleksander Szczerze polecam (1) Bardzo dziękuję Agencji PPN a przede wszystkim Panu Łukaszowi Hetmańskiemu za... Jola Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam usługi Port Nieruchomości, a zwłaszcza Panią Natalię... Agata POLECAM! (1) Sprawna i profesjonalna pomoc przy zakupie mieszkania! Szczególne... Marta Szczerze polecam :) (1) Szczerze polecam współpracę z agencją nieruchomości PORT. Profesjonalna do... Wioletta Polecam (1) Polecam współpracę z Panią Agatą Perlińską-Kata z Port Poszukiwacze... Bożena Znają się na swojej robocie (1) Serdecznie polecam usługi Port Nieruchomości. Pan Łukasz Hetmański... Piotr Wysocki Pełen profesjonalizm (1) Dziękujemy Pani Natalii za profesjonalną pomoc osobom spoza Trójmiasta.... Joanna