Polecam, polecam! (1) Bardzo dziękuję Agencji PPN a przede wszystkim Pani Natalii Wiśniewskiej za... Krzysztof Polecam PORT Poszukiwacze Nieruchomości - Pana Łukasza Hetmańskiego (1) Bardzo polecam biuro PORT Poszukiwacze nieruchomości. Pan Łukasz służył... Agnieszka Polecam !! (1) Chciałbym bardzo podziękować i tym samym zarekomendować kontakt i współpracę... Bartek
Pełen profesjonalizm (1) Chciałam polecić firmę Port Poszukiwacze Nieruchomości, a w szczególności... Bernadeta Agencja port poszukiwacze nieruchomości godna polecenia (1) W listopadzie tego roku sprzedałem mieszkanie za pośrednictwem tej... Paweł Karwiny (1) Cóż tu pisać....polecam polecam. Szybko , sprawnie . Kontakt z P. Łukaszem... MY Port poszukiwacze nieruchomości (1) Jestem bardzo zadowolona za współpracy z ta firmą. Pan Łukasz Hetmański to... MAŁGORZATA GWIAŹDZIŃSKA Port poszukiwacze nieruchomości (1) Polecam współpracę z wyżej wymieniona agencją nieruchomości. Pan Łukasz,... Joanna Polecam ! (1) Serdecznie polecam współpracę z firmą Port Poszukiwacze Nieruchomości, w... Wioletta POLECAM (1) Bardzo polecam agencję PORT. W zakupie mieszkania pomógł mi Pan Łukasz... Krystyna Polecam Agencję. (1) Sprawna i troskliwa obsługa. Sprzedająca Polecam tą firmę (1) Za pośrednictwem tej firmy sprzedaliśmy mieszkanie.Sprawę sprzedaży prowadził... H.Boruszewska Profesjonalny i szybki zakup (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług agencji Port Poszukiwacze nieruchomości.... Joanna R. POLECAM !!! (1) Dziękuje Pani Weroniko za profesjonalną obsługę, fachowe doradztwo i opiekę... AgaS profesjonalnie i sprawnie (1) Polecam usługi pośrednictwa tej agencji. Zakup mieszkania udało się... Tadeusz Polecam!!! (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła wzorowo. Pani Agata Perlinska szybko znalazła... Maja Profesjonaliści (1) Połączenie profesjonalizmu z miłą atmosferą. Polecam dla zapracowanych.... JJ Polecam!!! (1) Miałam szczęście trafiając na Panią Agatę Perlińską z biura „Port... Ela Pełen profesjonalizm (1) Rzetelne zajęcie się klientem. Pomoc od momentu podjęcia decyzji o kupnie... Jacek Zdecydowanie agencja na 6! (1) Bardzo profesjonalna obsluga i pomoc przy wynajmie nieruchomosci, swietny... Dawid Matuszczyk