Musze przyznać, że miejsca typu Fellini zmieniają moją opinie o braku dobrych restauracji na starówce. Wystrój nowoczesny i elegancki a jednocześnie kameralny. Na pewno dużym zaskoczeniem są ceny, gdyż wnioskując po wizycie na stronie (karta bez cen) zakładałem o wiele większe a okazały się bardzo przystępne (myślę mając takie ceny powinni się Państw nimi chwalić,a nie je ukrywać). Karta win dość bogata z tym, że za duża dziura cenowa (wina do 130 zł a następne wino 190 zł), akurat ja zawsze zamawiam w przedziale do 180 zł a zamówiłem za 125 zł. Wina sprawdzone (Noma) tylko moim zdaniem dużo klasyki a przydałoby się też coś unikalnego. Jedzenie na pewno ładnie podane, ciekawe połączenia, bardzo dobry tatra z łososia, tylko carpaccio trochę przekombinowane. Jedyne co mogło by być lepsze to serwis, z początku Pan cały czas był przy stoliku, później było już różnie. Na pewno Fellini to dobra alternatywa dla "Tradycyjnych staro-gdańskich restauracji, gdzie płaci się głównie za tradycje. Na pewno będę odwiedzał.