Pralka z marketu na Matarni!
Po prostu rewelacja.Zanim wyszedłem z marketu,Pan z firmy Transteam już czekał.Co więcej, z braku aktualnie dostępnych kierowców, tylko po to bym zbyt długo nie czekał, po moją pralkę przyjechał sam właściciel firmy.Rewelacyjny facet, bardzo inteligentny i uprzejmy.Sam zaproponował mi, że pomoże wnieść pralkę na parter. Niby to niewiele,ale atletą nie jestem, co z pewnością ułatwiło mi walkę z dźwiganiem. Brak słów, po prostu rewelacja.
Nigdy nie podejrzewałem, że będę wystawiał opinię firmie transportowej. Wielu się wydaję, że to przecież proste: dzwonisz, ktoś przyjeżdża, zabiera bagaż i tyle. Jak się jednak okazuje, można to zrobić baaardzo szybko, baaardzo tanio i do tego miło i uprzejmie.
Na pewno następne przeprowadzki, sprzęty itp. będę załatwiał za pośrednictwem TransTeam.
Gorąco polecam.
Nigdy nie podejrzewałem, że będę wystawiał opinię firmie transportowej. Wielu się wydaję, że to przecież proste: dzwonisz, ktoś przyjeżdża, zabiera bagaż i tyle. Jak się jednak okazuje, można to zrobić baaardzo szybko, baaardzo tanio i do tego miło i uprzejmie.
Na pewno następne przeprowadzki, sprzęty itp. będę załatwiał za pośrednictwem TransTeam.
Gorąco polecam.