Kierując się dobrymi opiniami Internautów i znajomych, skorzystałem z usług ARTOMu i jestem niesamowicie zadowolony! Już na samym początku byłem urzeczony przyjaznym stosunkiem do klienta - tutaj gorące pozdrowienia dla Pani z Sekretariatu ;-) Zachęcony tym, trafiłem na wykłady teoretyczne do Pani Joanny Jeziorskiej. Przygotowanie merytoryczne wprost doskonałe - wszystko dokładnie wytłumaczone z poparciem sprzętu, za co wielki plus dla ARTOMu (miałem okazję porównać usługi do innego, pobliskiego zakładu - tamtejsza "teoria" była zupełnie słabiej wyposażona). Bardzo sumiennie i ciekawie poprowadzone zajęcia zmieniły egzamin teoretyczny w jedynie formalność. Lekko przerażony perspektywą pierwszych jazd, wybrałem poleconego mi przez znajomą instruktora, Pana Arkadiusza Makurata, co było bardzo trafnym wyborem. Człowiek młody, a zarazem z wielkim doświadczeniem (kierowca zawodowy). Jazdy z Nim były czystą i bezstresową przyjemnością, a jego podejście do nauczania jest bardzo praktyczne - z Nim nie złapiecie się na żadne "kruczki" ;-) Kontaktowa i sympatyczna osoba, profesjonalista i bardzo dobry nauczyciel. POLECAM!
Dowodem jestem ja, szczęśliwy posiadacz Prawa Jazdy ;-)
3 x