Projektant wnętrz

Czy znacie kogoś wartego polecenia??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Projektant wnętrz

Podbijam,
ja tez szukam kogoś kto niedrogo zaprojektuje mi sypialnię ,mam duży pokój do zagospodarowania i zero pomysłów :/

Nikt nikogo nie zna???? :(:(

Proponujemy serwis projektowy- bez manierymu, za rosądne pieniądze, dokumentacja techniczna- wizualizacje fotorealistyczne już od 500zł...
Projektujemy indywidualne aranżacje,opierając się na wieloletniej obserwacji rynku.Nie zapominając o funkcjonalności i praktyczności tworzymy niepowtarzalne projekty.Posiadamy w zespole: architektkę :-) tak się odmienia?, projektanta wnętrz, montażystę mebli. Stosujemy nowoczesne materiały: forniry modyfikowane, akryl, szkło, beton cieńkościenny technologii Ductil Lafarge.Cenimy sobie zamówienia na niewielkie
designerskie meble, obiekty, instalacje. Traktujemy je, jako wyzwanie: dobrego projektu, wykonawstwa, materiałów.
Zapraszamy na stronę: iqdeign@firmeo.biz
kom: 0 794 63 55 33

Inne tematy z forum

Hiszpańska mucha (39 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Feromony damskie (39 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...